Predictor fél óra múlva. Pozitív?
Figyelt kérdés
Megcsináltam de közben hívtak telefonon és fél óra után tudtam ránézni.
Most nem tudom,hogy ez ilyen száradási csík vagy mi…
10 dpo-n vagyok.
2022. júl. 5. 09:28
61/63 anonim válasza:
Én nem vettem magamra nyugi csak a felfogásod borzalmas😄😅
62/63 A kérdező kommentje:
Elfogadom ha így gondolod :)
2022. júl. 7. 08:53
63/63 anonim válasza:
Attól, hogy te szeretnél fiatalon anyuka lenni, sajnos az élet hozhatja másképp. Én is szerettem volna 25 évesen is, de most leszek 30 és még mindig nincs baba. Ha ennyire rà vagy feszülve, akkor menj el orvoshoz, ha azt mondod, hogy 1 éve nem sikerül, akkor foglalkozik is veled. Más is csinàlja ezt, aki szeretne a végére járni, akkor is ha csak nemrég kezdtek el próbàlkozni. De legyél kicsit pozitívabb, mert ilyen negatív hozzáállással egy kis lélek sem fog hozzátok leköltözni, én sem akarnám befészkelni magam egy csupa görcs, és negatív kisugárzású helyre (én hiszek ebben...). Lehet 2 hónap múlva már a pozitív teszt felett sírsz örömödben és visszagondolva nem is fog vészesnek tűnni ez az egész. Lehet karácsonykor már nagy pocakkal álltok hárman a fa alatt. Úgyhogy ne add fel, ne legyél kishitű! Bízz ebben az egészben, és tegyél meg mindent érte. De fogadd el azt is, hogy van amikor ez sem elég, és orvosi segítség kell hozzá. Nem nagy, lehet elég egy pici hormonpótlás, vagy pajzsmirigy gyógyszer, vagy bármi ami ha rendezi a dolgokat, akkor 1-2 hónapon belül sikerülhet. Kitartás 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!