Predictor fél óra múlva. Pozitív?
Figyelt kérdés
Megcsináltam de közben hívtak telefonon és fél óra után tudtam ránézni.
Most nem tudom,hogy ez ilyen száradási csík vagy mi…
10 dpo-n vagyok.
2022. júl. 5. 09:28
31/63 anonim válasza:
Erről mondjuk még én se hallottam,hogy elszívja a festék anyagot.Csináltam ilyen tetszet akkor már 5 hetes terhes voltam.Ott is van bőven Hcg de ettől függetlenül a kontroll csík is látszott rendesen.
32/63 anonim válasza:
Láttam a kérdező korába kérdését is, tett fel más teszteket. (akkor is írta ezt a ciszta és húzodás dolgot - így szerintem ez negatív)
34/63 anonim válasza:
Nekem tényleg a teszt csík volt annyira erős
35/63 anonim válasza:
Neki is pozitív, mint a másik mai tesztelőnek, de nem 10. dpo hanem 5-10 nappal előrébb jár. A teszt nem hibás, nem ilyen egy hibás teszt, csak tudni kell leolvasni. :)))
36/63 anonim válasza:
35. Igen, és vagy egyformának kell lennie a két csíknak, vagy alap, hogy a kontroll az erősebb. Igenis hibás volt a teszt, nincs olyan, hogy túl sok hcg, meg elszívott festék:D
37/63 anonim válasza:
De ez egyébként a hátuljára is rá van írva, csak azt nem
olvassa senki :S
38/63 anonim válasza:
39/63 anonim válasza:
30. hahahhahhahaha és ezt te komolyan is gondolod? 😂🤦🏼♀️
40/63 anonim válasza:
30vagyok
Nekem is volt hasonló 5 napnkésésnél csak más fajta.
Sok missedem volt nem egy tesztet csináltam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!