Predictor fél óra múlva. Pozitív?
Figyelt kérdés
Megcsináltam de közben hívtak telefonon és fél óra után tudtam ránézni.
Most nem tudom,hogy ez ilyen száradási csík vagy mi…
10 dpo-n vagyok.
2022. júl. 5. 09:28
1/63 anonim válasza:
Az a teszt csik ennyi erős és a controllnaknnincs színe!
2/63 A kérdező kommentje:
És az mitől van? 😳
Nem vagyok egy nagy tesztelő…
2022. júl. 5. 09:34
4/63 anonim válasza:
Itt ugyanez a “probléma”
A kontroll csík alig látszik.
Te is próbálj inkább másik tesztet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
5/63 anonim válasza:
Ez egy erős pozitív. A teszt csík erősebb, mint a kontroll.
6/63 anonim válasza:
Ez ma már a második poszt ahol a teszt csík erősebb mint a kontroll.Én a másik poszthoz is azt írtam szerintem gyári hibásak a teszteket gyártó sorra lehet fordítva került a papír és így a teszt csík került előre.Voltak akik írták,hogy elszívta a festék anyagot és nem maradt a kontrollra. Na de ez ma már a harmadik ilyen teszt. Ha valóban gyári hiba akkor teljesen negatív a teszted
7/63 anonim válasza:
6, egyetértek. Olyna nincs h a teszt rész elszívja a kontroll részről a festéket.hibás a teszt, lehet, hogy fordítva van belerakva, ki tudja.
Venni kell egy olcsóbb tesztet. Ha valóban ennyire pozitív, akkor a 25-ös rossmann tesztről is le fog ugrani a tesztcsik, olyan erős lesz.
8/63 anonim válasza:
Ti vakok vagytok?? A bal oldalon van a fogantyú része a tesztnek, tehát a jobb oldalán van a pisilős vége. Az ahhoz közeli csík az erősebb, tehát ez egy erős pozitív teszt. Tudjátok már értelmezni a teszteket, isten áldjon meg titeket. A tesztelőnek még gratulálok!
9/63 anonim válasza:
8, nem vagyunk vakok. Látjuk, hogy a tehát csík erős.
De az a problémánk, hogy a kontroll csík nem szokott ilyen halvány lenni.
10/63 anonim válasza:
És te tudod értelmezni,hogy ma már a harmadik olyan teszt két különböző embertől ahol a teszt csík full erős és a kontroll vagy nem is látszik vagy halvány.Na te nagyon okos akkor itt hova a bánatba tünt a kontroll vonal?És köszi három éve ugyan ilyen tesztem szép pozitív lett és mindkét vonal szépen látszik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!