Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor fél óra múlva. Pozitív?

Predictor fél óra múlva. Pozitív?

Figyelt kérdés

Megcsináltam de közben hívtak telefonon és fél óra után tudtam ránézni.

Most nem tudom,hogy ez ilyen száradási csík vagy mi…

10 dpo-n vagyok.

[link]

2022. júl. 5. 09:28
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
38%
Az a teszt csik ennyi erős és a controllnaknnincs színe!
2022. júl. 5. 09:32
 2/63 A kérdező kommentje:

És az mitől van? 😳

Nem vagyok egy nagy tesztelő…

2022. júl. 5. 09:34
 3/63 anonim ***** válasza:
22%
Sok a hcg a szervezetedben
2022. júl. 5. 09:38
 4/63 anonim ***** válasza:
90%

Itt ugyanez a “probléma”

A kontroll csík alig látszik.

Te is próbálj inkább másik tesztet.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

2022. júl. 5. 09:44
 5/63 anonim ***** válasza:
34%
Ez egy erős pozitív. A teszt csík erősebb, mint a kontroll.
2022. júl. 5. 09:49
 6/63 anonim ***** válasza:
74%
Ez ma már a második poszt ahol a teszt csík erősebb mint a kontroll.Én a másik poszthoz is azt írtam szerintem gyári hibásak a teszteket gyártó sorra lehet fordítva került a papír és így a teszt csík került előre.Voltak akik írták,hogy elszívta a festék anyagot és nem maradt a kontrollra. Na de ez ma már a harmadik ilyen teszt. Ha valóban gyári hiba akkor teljesen negatív a teszted
2022. júl. 5. 09:53
 7/63 anonim ***** válasza:
84%

6, egyetértek. Olyna nincs h a teszt rész elszívja a kontroll részről a festéket.hibás a teszt, lehet, hogy fordítva van belerakva, ki tudja.

Venni kell egy olcsóbb tesztet. Ha valóban ennyire pozitív, akkor a 25-ös rossmann tesztről is le fog ugrani a tesztcsik, olyan erős lesz.

2022. júl. 5. 09:55
 8/63 anonim ***** válasza:
39%
Ti vakok vagytok?? A bal oldalon van a fogantyú része a tesztnek, tehát a jobb oldalán van a pisilős vége. Az ahhoz közeli csík az erősebb, tehát ez egy erős pozitív teszt. Tudjátok már értelmezni a teszteket, isten áldjon meg titeket. A tesztelőnek még gratulálok!
2022. júl. 5. 09:59
 9/63 anonim ***** válasza:
85%

8, nem vagyunk vakok. Látjuk, hogy a tehát csík erős.

De az a problémánk, hogy a kontroll csík nem szokott ilyen halvány lenni.

2022. júl. 5. 10:03
 10/63 anonim ***** válasza:
73%
És te tudod értelmezni,hogy ma már a harmadik olyan teszt két különböző embertől ahol a teszt csík full erős és a kontroll vagy nem is látszik vagy halvány.Na te nagyon okos akkor itt hova a bánatba tünt a kontroll vonal?És köszi három éve ugyan ilyen tesztem szép pozitív lett és mindkét vonal szépen látszik rajta.
2022. júl. 5. 10:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!