Predictor fél óra múlva. Pozitív?
Megcsináltam de közben hívtak telefonon és fél óra után tudtam ránézni.
Most nem tudom,hogy ez ilyen száradási csík vagy mi…
10 dpo-n vagyok.
Így érzem..ennyi.
Számomra az,hogy 30 évesen legyek anyuka már késő lenne. Az,hogy neked vagy másnak nem az teljesen normális. Nem vagyunk egyformák.
Hát akkor add fel ha így állsz hozzá. 🤷🏽♀️🤦🏽♀️
Nekem küzdenem kellett azért hogy teherbe essek, sikerült, decemberben leszek 30 de lesz.rom, boldog vagyok hogy sikerült.
Minden fejben dol el.
De miért veszed magadra?
Írtam,hogy ez rendben van. Elfogadom mindenki véleményét.
Az enyémet miért nem lehet bántás nélkül elfogadni?
Jó, nem kell itt projektálgatni.
Leírtam. Nekem ez a véleményem és ehhez tartom magam. Én nem szeretnék idős anyuka lenni. Számomra ez idős.
Ha számodra nem akkor megértem. Ez nem bántás részemről csak elkellene fogadni egymás véleményét egy témáról nem pedig magunkra venni.
Nem kell megsértődni. Nem én vagyok az egyetlen aki így gondolkodik.
Sok sikert a babához
Egyébként fiatalnak érezheti magát az ember 50 évesen is de gyerekvállaláshoz nem a legideálisabb talán véleményem szerint.
Tudjuk,hogy az évekkel arányosan nő a különböző terhességi komplikációk kockázata.
Szerintem egy nő a 20-as éveiben a legalkalmasabb testileg egy gyerek kihordására. Persze ez lehet később..ez mindenkinek az egyéni véleménye és döntése. De 40 felé már kockázatos babát vállalni. Az anyuka és a baba egészsége miatt is.
Nem 100% ,hogy komplikációk lesznek de magasabb százalékban fordul elő mint a 20-as kismamák esetében.
Ezek pedig tények
Sokadjára idősözöd le a 30! éves nőket… ugyan már.
Hiába ez a hiszti amúgy, nem leszel fiatalabb. Ezt hozta az élet, ebből kell kihoznod a legtöbbet, simán lehetsz anyuka 30 alatt, ha ez ennyire fontos neked. De gondolom, ha addig nem jön össze, akkor azért csak öreg 30as éveidben is bevállalnál egy gyereket, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!