Csajok ti hogyan készültetek fel a babavállalásra?
Utolsó kérdésed komoly? Vagy csak nem tudsz fogalmazni normálisan?
Hát b.szki…a bokorban találtam buliból hazafele.🤦🏽♀️🤷🏽♀️
Egyébként úgy volt, hogy elhatároztuk hogy most már jöhet a baba, az már más kérdés hogy küzdöttünk érte de ahogy megtudtam hogy terhes vagyok elkezdtem szedni terhesvitamint és kész.
Gyűjteni se gyűjtünk rá mert ez nem egy kutya amire egyszer adsz ki pénzt, itt folyamatosan kell.
13# A kutyára sem egyszer adsz ki pénzt, de hagyjuk is. Attól, hogy ez így van, még vannak lehetőségek, amiket érdemes kihasználni (pl. ep születési támogatás, gyed kiegészítés) és a kezdeti költségei egy babának viszonylag nagyok is lehetnek (babaszoba, bútorok, ruhák, babakocsi, gyerekülés/hordozó, stb.), amire szerintem érdemes gyűjtögetni annak, aki nemtud zsebből kirántani akár több százezer forintot.
Szóval bár én jól kerestem, tettem félre tudatosan arra az időszakra, amikor a bevételem a töredéke lesz. Apuka egyedül is eltud(na) tartani minket, de legrosszabb esetben max nem kell hozzányúlni az extra megtakarításhoz, na bumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!