Akinek baj volt bármilyen szempontból korábban pl. a ciklusával, hogyan készültetek a babavállalásra? Mennyi idő alatt jött össze?
Gondolok itt PCOsra, IR-re, pajzsmirigyproblémára, pecsételő vérzésre, menstruáció kimaradására, vagy bármire, ami miatt nehezített lehet a teherbeesés.
Mi volt a gond?
Voltatok előtte kivizsgáláson, vagy csak úgy nekiálltatok próbálkozni?
Bevetettetek valamilyen alternatív módszert? (pl. torna, gyógyteák, méhpempő, Jónás-módszer, stb.)
Hanyadik hónapban sikerült a baba?
nekem folyamatos felfázások miatt hol megjött, hol nem
jó pár évig a vér is barna színű volt, egy idő múlva már csak natibiotikumokon éltem kb negyedévenként legutoljára meg nem mentem dokihoz olyan szinten elfertőzödtem, hogy 3 hónapig meg sem jött, amikor kaptam antibiotikumot, ekkor urulógusok után felkerestem már nőgyógyászt is, hogy 3 havonta nem jön meg és babát szeretnénk. megnézett hüvelyi uh-val és közölte hogy ott a petesejt hétvégén már akciózhatunk is.
szóval erre baba lett és így megint nem jött meg a menstr; azt sem tudták a terhesgondozók először hogy kalkulálják ki a terhességi hetet, tekintve, hogy elvileg már 4-5 hónaposnak kellene lennem :D
kb 20-60 napos ciklusaim voltak, az orvos még nem vizsgált ki miatta.... elsőre sikerült a baba, ovus fájdalmaim szoktak lenni így tudom mikor kell próbálkozni.
30hkm :)
Totál rendszertelen vérzés, hormonzavar, a tesztoszteron volt magasabb, így szőrösödés, aztán szedtem foggátlót.
Aztán esküvő előtt egy évvel letettem a foggátlót, heti 4x4 km-t futottam és a nászúton, az első próbálkozásnál megfogant a kisfiúnk.
(Aztán császár közben! derült ki, hogy bal oldalon se petevezetőm, se petefészkem, pedig rengetegszer vizsgáltak és sose vették észre...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!