Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek baj volt bármilyen...

Akinek baj volt bármilyen szempontból korábban pl. a ciklusával, hogyan készültetek a babavállalásra? Mennyi idő alatt jött össze?

Figyelt kérdés

Gondolok itt PCOsra, IR-re, pajzsmirigyproblémára, pecsételő vérzésre, menstruáció kimaradására, vagy bármire, ami miatt nehezített lehet a teherbeesés.

Mi volt a gond?

Voltatok előtte kivizsgáláson, vagy csak úgy nekiálltatok próbálkozni?

Bevetettetek valamilyen alternatív módszert? (pl. torna, gyógyteák, méhpempő, Jónás-módszer, stb.)

Hanyadik hónapban sikerült a baba?

2015. jan. 21. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem folyamatos felfázások miatt hol megjött, hol nem

jó pár évig a vér is barna színű volt, egy idő múlva már csak natibiotikumokon éltem kb negyedévenként legutoljára meg nem mentem dokihoz olyan szinten elfertőzödtem, hogy 3 hónapig meg sem jött, amikor kaptam antibiotikumot, ekkor urulógusok után felkerestem már nőgyógyászt is, hogy 3 havonta nem jön meg és babát szeretnénk. megnézett hüvelyi uh-val és közölte hogy ott a petesejt hétvégén már akciózhatunk is.

szóval erre baba lett és így megint nem jött meg a menstr; azt sem tudták a terhesgondozók először hogy kalkulálják ki a terhességi hetet, tekintve, hogy elvileg már 4-5 hónaposnak kellene lennem :D

2015. jan. 21. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:
*3 hónapja (nem három havonta)
2015. jan. 21. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Pont kivizsgálásra készültem PCO gyanújával, mert 2 havonta jött meg, el is mentem, igazolódni is látszott, erre a következő ciklusom 16 napos lett. Az orvos diétát, mozgást javasolt. Amit épphogy elkezdtem, teherbe is estem. E rövid ciklus után meg sem jött. Szerencsésnek mondhatom magam, középidőben megnézett uh-on, és adta a tanácsot, mely napokon kell együtt lenni. 36 hkm
2015. jan. 21. 12:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Kezdetektől sosem volt szabályos ciklusom, sose tudtam mikor fog megjönni, volt hogy kimaradt egy hónap, ha megemlítettem nőgyógyásznak, nem foglalkozott vele. Semmi más tünetem nem volt, nem is nagyon görcsöltem menstruáció alatt. Úgyhogy csak úgy belefogtunk és első hónapban sikerült.
2015. jan. 21. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem PCOt és IRt állapítottak meg augusztusban. Ciklus figyelést csináltunk a nőgyógyásszal és elkezdtem a diétát, sportot és szednem kellett Bromocriptint is. Novemberre lett tökéletes az eredményem és abban a hónapban meg is fogant. 9+4hkm
2015. jan. 21. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem állandóan visszatérő fertőzésem volt..a mensim eszméletlen rendszertelen volt..32-45napos..21hónapja próbálkoztunk mire most mondtam hogy januárba ha elmúlik a mensim irány kivizsgálásra,hogy miért nem sikerül a baba de januárba nem jött meg mert babás vagyok :) most tényleg nem görcsöltem rá..itt voltak az unnepek elhataroztam h dokihoz megyek...es hat annal nagyobb volt az orom tehat nem kell feladni :)
2015. jan. 21. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:

kb 20-60 napos ciklusaim voltak, az orvos még nem vizsgált ki miatta.... elsőre sikerült a baba, ovus fájdalmaim szoktak lenni így tudom mikor kell próbálkozni.

30hkm :)

2015. jan. 21. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Totál rendszertelen vérzés, hormonzavar, a tesztoszteron volt magasabb, így szőrösödés, aztán szedtem foggátlót.

Aztán esküvő előtt egy évvel letettem a foggátlót, heti 4x4 km-t futottam és a nászúton, az első próbálkozásnál megfogant a kisfiúnk.

(Aztán császár közben! derült ki, hogy bal oldalon se petevezetőm, se petefészkem, pedig rengetegszer vizsgáltak és sose vették észre...)

2015. jan. 21. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!