Csajok ti hogyan készültetek fel a babavállalásra?
Lehet fiatal, és idétlenül fogalmaz...
Én elmentem orvosokhoz, mert hormonális gondjaim vannak, azokat rendbe hoztuk, mielőtt élesben próbálkoztunk volna, dolgoztam, meg összeszedtem annyi pénzt, hogy változatlan színvonalon tudjak élni kb 3 évig, ha valamiért minden bevételi forrásom kiesne. Szedtem vitaminokat, meg kertvárosi részre költöztünk. Neten kívül nem tájékozódtam más forrásokból.
1. Megbeszéltük a férjemmel, hogy 2 éven belül szeretnénk. Mi már ekkor sok éve együtt voltunk, egyetem óta.
2. Addig gyűjtöttünk lakásra, azt le akartuk tudni.
3. Utolsó fél évben (mielőtt elkezdtünk próbálkozni) raktunk félre előre az orvosra+kelengyére valót. Kb 800 ezret.
4. Júniusban elmentem még az éves rákszűrésemre, ott említettem az orvosnak, hogy babát szeretnénk.
5. Az orvosom ajánlotta a Femibiont, infacolt. Azokat és D vitamint, multivitamint szedtem 2 hónapig, aztán belevágtunk.
6. Nem olvastam könyveket, mert szakmámból adódóan gyermeknevelésben dolgozom, így azért a nagy dolgokkal tisztában vagyok :)
7. 4. ciklusban terhes lettem, azóta még jobban rakunk félre Egészségpénztárra + sima számlára, hogy kényelmes legyen az itthoni 3 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!