Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan készültetek a...

Ti hogyan készültetek a babavállalásra?

Figyelt kérdés

Már a terhesség előtt is készültetek? Ha igen, hogyan?

Én és a párom már nagyon izgatottak vagyunk, nagyon szeretnénk már babát mindketten, de sajnos ez még 2-3 évig nem lehetséges :( Nagyon szenvedünk a hiányától mindketten, mindennapos téma ez köztünk, annak ellenére hogy viszonylag fiatalok vagyunk még. Az csillapít kicsit ezen a fájdalmon, ha veszünk babaholmikat. Cumi, ruhák, játékok, könyvek...

Ti is csináltatok ilyeneket, mielőtt még elkezdhettetek volna próbálkozni?

Hogyan próbáltatok meg felkészülni a baba érkezésére?

2015. jan. 23. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Hm...én nem készültem igazán. Szerencsére káros szenvedélyünk nem volt, és nagyjából értelmesen étkeztünk, egészségesek voltunk. Úgyhogy különösebben nem törtem az agyam a felkészülésen.

Amikor megjött az ihlet, hogy legyünk szülők, bele is vágtunk, és szerencsénk volt, mert a baba egyből jött is.

Én előtte nem vásároltam semmit. Már bőven félidős terhes elmúltam, amikor elkezdtem nézelődni, hogy mit vegyek a babának.

Úgyhogy alapból nekem a felkészülés a viszonylagos egészséges életmód és a biztos párkapcsolat. :)

2015. jan. 23. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi is nagyon vártuk a babát, 1 év alatt jött össze. Előre nem vásároltam semmit, mert csak a szívemet fájdítottam volna. Viszont miután megtudtuk, hogy milyen nemű lesz, elkezdtem vásárolni :)

Még mielőtt összejött volna a baba, sokkal jobban odafigyeltem a táplálkozásra, méregtelenítettem, jártam hetente többször tornáztam, és persze vitamint szedtem. Miután összejött a baba, terhestornára jártam, otthon is tornáztam. SZerencsére a terhességem szuper volt, persze itt-ott fájt, meg vizesedtem, de nagyon szép emlékként maradt meg. A szülés kevésbé :)

Azóta pedig 2 éve éjszakázok :P Néha vágyakozva emlékezek vissza a kettesben töltött időkre :P

2015. jan. 23. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem most élvezzétek az életet és töltsétek hasznosan kellemesen az időt, ne ezzel foglalkozzatok minden nap.
2015. jan. 23. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem 5,5 éves fiam van,tervezett gyerek.

mielőtt terhes lettem,nem vettem semmit babonából,utána is csak a 25. hét után

2015. jan. 24. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!