Mostmár szép pozitív tesztek alapján megnyugodhatok?
Sziasztok. Hosszú éves várakozás után életemben először pozitív teszjeim vannak.
Ami viszont aggasztó az az,hogy olyan érzésem van mintha megjonne.
Van hogy görcsöl mint menszi előtt de ha le pihenek el is múlnak
Ultrogestan tablettát szedek orvos javaslására,de viszont ultrahang csak Július 11-én lessz.Borzasztoan izgulok hogy minden ok legyen az első ultrahangon,hogy a pici méretei megfelelő legyen es hogy legyen szivmuködés.Viszont ami a másik gond az az hogy mivel dohányzom így letenni a cigit eléggé nehéz,mivel stresztől hogy eleve 2 hetet kell várnom arra hogy megtudjam minden rendben a babával na az kikészit.
Eléggé erős dohanyosnak tartom magam de amióta a tesztjeim szépen erősödnek azóta jóval vissza vettem belőle. Borzasztó akarat erő kell hozzá de a babáert mindent persze.
A gond csak az hogy már eleve a stresztől allandoan csak rá szeretnék gyújtani . Mit probálhatnék ki ami segítene??
Kérlek ne itéljetek mert tényleg le akarom tenni a cigit.
És ha az nem segít, hogy innentől kezdve a babádra gondolsz, akkor nem tudom mi! Tisztítsd meg szépen a szervezeted, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, csinálj turmixokat, smoothie-t, kényeztesd magad, csak ne gyújts rá! Gondolj őrá, hogy milyen boldogok lesztek.
A cigi meg egy gagyi, büdös szar, semmi szükséged nincs rá. Pótcselekvésként rágcsálj zellerszárat, rágózz bánom is én. Ha ha egy babanem tölti ki a dohányzás utáni űrt, akkor semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!