Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mostmár szép pozitív tesztek...

Mostmár szép pozitív tesztek alapján megnyugodhatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Hosszú éves várakozás után életemben először pozitív teszjeim vannak.

Ami viszont aggasztó az az,hogy olyan érzésem van mintha megjonne.

Van hogy görcsöl mint menszi előtt de ha le pihenek el is múlnak

Ultrogestan tablettát szedek orvos javaslására,de viszont ultrahang csak Július 11-én lessz.Borzasztoan izgulok hogy minden ok legyen az első ultrahangon,hogy a pici méretei megfelelő legyen es hogy legyen szivmuködés.Viszont ami a másik gond az az hogy mivel dohányzom így letenni a cigit eléggé nehéz,mivel stresztől hogy eleve 2 hetet kell várnom arra hogy megtudjam minden rendben a babával na az kikészit.

Eléggé erős dohanyosnak tartom magam de amióta a tesztjeim szépen erősödnek azóta jóval vissza vettem belőle. Borzasztó akarat erő kell hozzá de a babáert mindent persze.

A gond csak az hogy már eleve a stresztől allandoan csak rá szeretnék gyújtani . Mit probálhatnék ki ami segítene??

Kérlek ne itéljetek mert tényleg le akarom tenni a cigit.

2022. jún. 28. 05:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Oké, hogy nem egyszerű letenni a cigit, de aki évek óta vár gyerekre, hogy a tökömbe nem volt képes még akkor leszokni, mielőtt egyáltalán terhes lett?
2022. jún. 28. 11:20
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
#11 ugyan ez jutott eszembe.
2022. jún. 28. 11:48
 13/22 anonim ***** válasza:
32%
Én is letettem a cigit amint pozitív lett a tesztem, és még csak megerőltető sem volt számomra. Azt hozzáteszem persze, hogy én nem tartottam magam erős dohányosnak és már amúgyis leszokóban voltam. Barátnőmnek sajnos nem sikerült, naponta pár szálat (3-4) elszívott. Jelenleg fejlesztésre jár a gyerekével, vannak vele problémák. Lehet a ciginek ehhez semmi köze és amúgyis így alakult volna. De az is lehet hogy van, és ha abbahagyja az elején most nem lenne ez. Bűntudata is van/volt az miatt hogy képtelen volt megállni, hogy rágyújtson. Se saját magad, se pedig a gyereked ne tedd ki ennek jó szándékból mondom!
2022. jún. 28. 19:22
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

Amikor eldöntöttük, hogy gyereket akarunk letettem a cigit. Nem a pozitív teszt után, nem a 7. hétre stb. Kb. ez volt az első, amit tettem a dolog érdekében. Terhesen meg megenne a bűntudat, ha cigiznék.

Amiatt szívod, mert ideges vagy meg türelmetlen, hogy rendben van-e a terhesség? Ez elég paradox.. Inkább azon idegeskednék, hogy ha ennyire vártam, ahogy mondod, akkor miért mérgezem magam és őt is, ha már végre sikerült. Te tudod. Szerintem simán csak kényelmes szívni.

2022. jún. 28. 21:59
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
#9, Nem kell szuperanyának lenni ahhoz, hogy ne cigizz terhesen. Azért ennyire ne rakjuk már alacsonyra a lécet. Én is dohányoztam, de próbálkozás előtt megküzdöttem a dologgal, mert van egy fontossági sorrend. Amúgy kevés visszataszítóbb dolog van, mint egy bagózó kismama.
2022. jún. 28. 22:05
 16/22 anonim ***** válasza:
40%
6-os vagyok. Tényleg nekem szólsz be és szuperanyuzol nekem a kérdező helyett, aki terhesen nem képes rá hogy egyik napról a másikra ne gyújtson rá? A színvonal az változatlan itt, látom. Ha nem rosszabb!
2022. jún. 28. 22:15
 17/22 anonim ***** válasza:
50%
Ja, és lehet is nyugodtan bűntudata, amiatt amit csinál a gyerekével! Gondolom próbálkoztak már x ideje, lett volna idő leszokni, mit gondoltál kérdező, hogy sosem leszel terhes?
2022. jún. 28. 22:17
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
#6 basszus, a #9-nek szántam, félre írtam. Bocs, véletlen volt!
2022. jún. 28. 22:32
 19/22 anonim ***** válasza:
63%
Ja de várj, nem értem. Neked semmit nem szóltam be. A #9-nek címezte az előzőt is.
2022. jún. 28. 22:35
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, a cigit akkor nehéz letenni, ha fejben így gondolod.

Tudom, én is óriási hacacárét vágtam a sok dohányzásról való leszokós próbálkozásaimnál.

Egyszer betelt a pohár, és kidobtam mindent ami dohányzáshoz köthető. Átmostam minden ruhámat, kabátomat, táskámat. 4. nap rájöttem, hogy nem, ez abszolút nem volt nehéz, csak mindenki azt sulykolta a környezetemben, hogy az.

15 évig dohányoztam, napi másfél dobozzal.

Babád lesz, hahó!!! Tedd le! Én eleve azért teszem le mert majd valamikor a kövi 2 évben szeretnénk próbálkozni, fontos lett volna eleve így belevágni. Ha eddig nem tetted, semmi baj, itt az ideje!

Hidd el, nem nehéz. Vegyél egy doboz nikotin rágót, és ha neadjisten úgy érzed, hogy rá kell gyújtanod, mert megőrülsz, rágj el egy felet. De meglátod, nem fog elfogyni, nem fog kelleni.

ügyes legyél, a babád megérdemli. A te testedben nő, te pedig ártasz neki, már most!

Sikerülni fog, kívánom, hogy minden rendben legyen vele.

2022. jún. 29. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!