Nem várt előtti napon erős pozitív teszt. Megnyugodhatok? (többi lent)
Szerintem meg menj minél hamarabb,akár ambulanciára is.Sokan azért mondják ,hogy nem érdemes hamar menni, mert csak a 6. hét után lesz szivpulzálás, DE azt hogy méhen belül van azt már az 5. héten is látják.
Nekem volt súlyos petefészek cisztám amit műteni kellett,és mondta a doki, hogy ahogy pozitív a teszt rögtön menjek.
A doki biztos jobban tudja mit kell tenni ilyenkor :)
Azt megkérdezhetem, hogy a műtét óta most próbálkoztatok csak, vagy eddig nem sikerült?
Tudom, hogy nagyon nehéz túltenni magát az embernek ezen. Én konkrétan csak sírtam két hónapig és úgy éreztem az egész világ ellenem fordult.. Aztán felírt a doktornőm kedélyjavítót és azóta jól vagyok. Remélem, hogy hamar összejön egy baby és minden rendben lesz vele, mert tudom, hogy csak ez lenne igazán gyógyír a lelkivilágomnak.
Neked pedig gratulálok és kívánok tiszta szívből minden jót és boldog babavárást! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!