Nem várt előtti napon erős pozitív teszt. Megnyugodhatok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tavaly áprilisban volt egy méhen kívüli terhességem. 2 hét múlva kellett volna átjárhatóságira mennem, csakhogy most hétfőn halvány pozitívat teszteltem. Az volt a 9. Dpo. Tegnap, a nem várt előtt 1 nappal már szép erős lett a teszt, mint ahogy a ma reggeli is. De sajnos nagyon bennem van a félsz, hogy megismétlődik a tavalyi rémálom. Akkor a jobb peteveztőmet ki is vették. Most néha érzek szurkálásokat a bal oldalon, de ugyanúgy a jobb oldalon is. Szerintetek van esély, hogy most jó helyen van a baba? Dokihoz július 11-én megyek, azt mondta előbb nem érdemes.2019. jún. 29. 11:11
11/11 A kérdező kommentje:
Már egy éve próbálkozunk újra. Pont jövő héten kellett volna átjárhatóságira mennem, mert a hormonjaim is rendben, párom is rendben, mégsem sikerült. Január óta szedtem vitamint, májusban váltottam egy másikra+folsavat szedek, nem tudom, hogy esetleg ez segített-e. Feldolgozni nem egyszerű. Én még a mai napig nem tettem túl magam rajta, ezért sem merek örülni még. Voltam iszonyatos hullámvölgyek ez alatt az egy év alatt és ki nem állhattam, amikor azt mondták, hogy majd jön a baba, amikor kell stb. Úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy kitartást! Nekem a biciklizés volt az, ami kicsit segített, azzal járok munkába. Meg elkezdtem egy tanfolyamot is. Le kell kötni a gondolatainkat, hogy ne ezen kattogjunk állandóan :(
2019. júl. 3. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!