Pozitív terhességi teszt, mégis barnázás?
Ezért sem kellene ilyenkor tesztelgetni.
Elmehetsz dokihoz, csak ki fog röhögni, hogy mit keresel ott.
Esetleg progeszteronpótlàs miatt lehet menni dokihoz.
Viszont normál esetben ilyenkor nem is tudod, hogy terhes vagy.. Akár 1-2 nap késéssel megjöhet a mensid egy kémiai terhesség esetén
Én is barnáztam - nem is kicsit. Azonnal mentem az orvoshoz. Nem látott még semmit az ultrahangon, de felírt progeszteron pótlást. Egy hét alatt múlt el a vérezgezés, 2 hét múlva pedig már láttuk a bébit, szívhang is volt. :)
Szóval nyugodtan menjél dokihoz! Drukkolok!!
Lehet csak a mesid erolkodik! Szedj rutascorbint, es reménykedj, mesi elott után sokaig barnazol? Ha nem, nem biztos, hogy amugy a progi hiany miatt van! Az elsonel igy indultunk mi is, barnazassal majd verzessel, rutascorbint szedtem, es progit irt fel nekem is a doki, a verzes egy hematoma miatt volt, mar lassan masfel eves, pedig az ugyeletes orvos szerint..feleslegesen mentunk...vagy elmegy vagy megmarad...akkor nagyon fajtak a szavai, de ma mar belatom igaza volt, ilyen koran meg barmi tortenhet!
Remelem minden okes lesz!❤
Kedves utolsó. Köszönöm szépen kérdésed, minden a legnagyobb rendben, később sem jelentkezett barnázás.
10+6 naposak vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!