Mostmár szép pozitív tesztek alapján megnyugodhatok?
Sziasztok. Hosszú éves várakozás után életemben először pozitív teszjeim vannak.
Ami viszont aggasztó az az,hogy olyan érzésem van mintha megjonne.
Van hogy görcsöl mint menszi előtt de ha le pihenek el is múlnak
Ultrogestan tablettát szedek orvos javaslására,de viszont ultrahang csak Július 11-én lessz.Borzasztoan izgulok hogy minden ok legyen az első ultrahangon,hogy a pici méretei megfelelő legyen es hogy legyen szivmuködés.Viszont ami a másik gond az az hogy mivel dohányzom így letenni a cigit eléggé nehéz,mivel stresztől hogy eleve 2 hetet kell várnom arra hogy megtudjam minden rendben a babával na az kikészit.
Eléggé erős dohanyosnak tartom magam de amióta a tesztjeim szépen erősödnek azóta jóval vissza vettem belőle. Borzasztó akarat erő kell hozzá de a babáert mindent persze.
A gond csak az hogy már eleve a stresztől allandoan csak rá szeretnék gyújtani . Mit probálhatnék ki ami segítene??
Kérlek ne itéljetek mert tényleg le akarom tenni a cigit.
Szia, én is hasonló cipőben járok.. 6 év próbálkozás után..
Május 11 volt az utolsó menstruációm, június 8.-án voltam nőgyógyásznál az éves rákszűrés miatt, majd aznap esett le, hogy hoppácska, késik, és délután teszteltem pozit. Másnap hívtam időpontért, kaptam is július 5-re… Azt hittem megesz az ideg. Még mindig van egy hét, én meg már olyan szinten ideges vagyok, hogy az valami hihetetlen.. Az elején rosszul voltam a cigi szagától, ízétől, akkor voltak napok, amikor nem is szívtam, aztán az orvos azt mondta, hogy a stressz többet árt, mint az a szál cigi, és fokozatosan tegyem le, de ha lehet, akkor azért a 7-8. hétre szabaduljak meg tőle teljesen.
Szóval eleinte megengedtem magamnak napi 5 szálat, aztán ezt csökkentettem, eljutottam napi kettőre, most ott tartok, hogy nem kívánom, és reményeim szerint jövő héten az ultrahangon hallani fogom a szívverését, ami végleg elvágja a cigivel való kapcsolatom..
Megnyugodhatsz. Az idegeskedés amúgysem old meg semmit. Ha nincs vérzés vagy iszonyú erős görcsök remélhetőleg nincs baj.
A cigi dologra nem tudok mit mondani. Amint pozitív lett a tesztem többet nem szívtam. Annyira szerettem volna a babát és annyira féltem bármi kockázatnak kitenni, hogy az elég motiváció volt. Én jobban stresszelnék azon, hogy mit okozok ezzel neki. 17. hétben járunk még most is kísért a de rágyújtanék érzés és álmomban cigizek néha, de azóta se gyújtottam rá.
Nikotinfüggőség mellett pedig oxigént sem kap olyankor rendesen. Gondolj, bele, akkor hányszor fosztod meg a levegővételtől! Minden egyes szívásnál!
Nagyon szorítok nektek! Sztem simán menni fog! Ne idegeskedj! Tudom, könnyű mondani. Én pénteken megyek dokihoz, amikor 5+5 hetes leszek. Tudom, korai, de volt márciusban egy missed ab-om és én is nagyon aggódom.😔 Nehezen tudok másra gondolni, mint arra, hogy vajon minden rendben van-e.
Bizony agyban dől el.Én ugyan nem voltam terhes mikor letettem a cigit de segített az,hogy az akkori párom nem dohányzott.Szó szerint egyik nap elhatároztam nem gyújtok rá többet.Nem úgy,hogy na ma csak 5 szálat holnap meg csak 3-at.Volt még a dobozban és akárhányszor eszembe jutott jó lenne elszívni egy szálat tudatosítottam magamban,hogy ugyan minek, semmivel nem lesz jobb utána.Ahogy telt az idő sokkal jobban éreztem magam,jókedvű voltam,nem voltak az ujjaim sárga,büdös nikotin szagúak.
Na a lényeg,hogy neked az a pici élet a motiváció.Gondolj rá,hogy neki ez nagyon rossz.
Az enyhe menzi szerű görcs miatt ne aggódj teljesen normális.Nyúlnak a szalagok,nől a méhed azért érzed. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!