Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki már volt terhes, volt...

Aki már volt terhes, volt olyan tapasztalata, hogy tényleg teljesen ugyanazok a tünetei voltak, mint menzesz előtt (megelőző napon ideges, feszült, feszül a hasa, feszül a méhe, fáj a feje, stb), és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Ha valaki gyakran olvas ilyen kérdéseket, tudja, miért kérdezem...
2022. jún. 24. 13:00
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatast!!
2022. jún. 25. 13:48
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt mindenfele menstruaciora utalo tunetem .34hetes vagyok :) Elotte mar jo pat nappal. Inkabb tesztelj kerdezo egy erzekeny teszttel,mert nem mindenkinek egyforma ez mindenkinek egyeni! Es nem lenne jo ha a valaszok alapjan azt gondolnad hogy terhesseg es ne adj isten mensi tunet! Tesztelj mar kimutatja! Kivanom hogy baba legyen! Szoritok! Irj mindenkepp mi lett!!
2022. jún. 25. 14:43
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért akinek 5-8 nap múlva lesz csak pozi tesztje, annak nem is késett a mensije, csak később volt az ovu mint hitte... 14 nappal ovu után tehát a mensi napján már a vérből is egyértelmű a terhesség. 10-es teszt 100%-ra pozi és a 25-ösön is látszik. Akinek csak napokkal később lesz pozi tesztje, annak nem akkor volt az ovuja mint gondolta.

Volt itt egyszer egy ilyen kérdés, ami pont ezt taglalta. Akik tudták, követték az ovut azoknak bizony nem várt előtt is pozi lett a tesztje.

Kedves Kérdező, a napok óta görcsölsz még nem jelent semmit, hacsak neked soha nem görcsölt mensi előtt a hasad. Nekem pl egy héttel előtte már görcsöl. De volt egy pár ciklus amikor ovutól mensiig szenvedtem XD

Türelem, aztán majd kiderül :) Vagy csinálj egy tesztet.

2022. jún. 25. 16:53
 24/26 A kérdező kommentje:
Ma reggel rózsaszín vérzés, ez most nem jött össze... talán legközelebb :) Köszi a tapasztalatokat!
2022. jún. 27. 10:23
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom!! Legkozelebb sikerul!!
2022. jún. 27. 14:35
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom! Kitartás! Legközelebb sikerül!
2022. jún. 27. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!