Aki már volt terhes, volt olyan tapasztalata, hogy tényleg teljesen ugyanazok a tünetei voltak, mint menzesz előtt (megelőző napon ideges, feszült, feszül a hasa, feszül a méhe, fáj a feje, stb), és mégis terhes volt?
Figyelt kérdés
Ha valaki gyakran olvas ilyen kérdéseket, tudja, miért kérdezem...2022. jún. 24. 13:00
11/26 anonim válasza:
Nekem mindjárt megjön érzésem volt a hasamban, az, amikor már indulsz a mosdóba a tamponnal, de nem jött meg. Ez nekem az egész első trimesztert végigkísérte.
12/26 anonim válasza:
Nekem mindig nagyon fàjt a mellem, mielőtt megjött, mikor terhes lettem az volt gyanús elsőre, hogy sokkal hamarabb fájt a mellem (ezért csináltam 4 nappal hamarabb tesztet). Ezen kívül sem menstruáció előtti napokban, sem a terhesség előtt nem volt menstruációs tünetem. A nemvárt napjától 3-4 napig görcsölt enyhén a hasam, mint első nap, mikor megjön, majd az elmúlt. És ezután kezdődött az 5-6. hét körül az első trimeszter végéig a brutális fáradtság/álmosság.
13/26 anonim válasza:
Bármi és az ellenkezője is lehet, felesleges ilyesmibe beleélni magad
14/26 A kérdező kommentje:
Á, már lemondtam róla erre a hónapra, viszont örülök, hogy feltettem a kérdést, mert pontosan úgy tűnik, hogy vagy az a fura, hogy semmi sincs, vagy az, hogy minden van.
2022. jún. 24. 15:25
15/26 anonim válasza:
Szia! A nemvart napjan pozit teszteltem. Minden 5.oercben azt hittem h na most tuti megjott. Gorcsoltem es ereztem azt a bizonyos na most ontott el erzest. A feszultseg jobban volt jellemzo ram mint amikor megjott. :D Tesztelj :)
16/26 anonim válasza:
Mind a 2 terhességemnél azt hittem meg fog jönni. Totál ugyan az volt, mint mensi előtt
Annyi különbseggel, hogy nem jött meg.
17/26 anonim válasza:
Nekem nagyon furán fájt a hasam, nem az egész hasam alja ahogy szokott mensi előtt hanem egy szinte behatárolható tenyérnyi terület. Ennek hatására csináltam tesztet még a kimaradt mensi előtt. Ha nem figyeltem volna annyira lehet fel se tűnik. Azért a terhesség mégis csak más :) csupán utólag nyer értelmet egy két eltérő tünet.
18/26 anonim válasza:
Hogyne! A nemvárt napján volt egy kis barnázás. Aztán két napig iszonyú hasi görcsök, éjjel aludni se tudtam, de nem indult meg a vérzés. Teszteltem és pozitív. A hasi görcsök kitartottak legalább még egy hétig intenzíven, utána elviselhető volt.
19/26 A kérdező kommentje:
... most vettem észre, hogy még 2 nap múlva kellene csak megjönnie, de már napok óta görcsölök. Ilyen tünetetek volt esetleg?
2022. jún. 25. 10:05
20/26 anonim válasza:
Igen. 10-es erősségű tesztet, pl rossmann facelle csinálj reggeli vizetből, ha már attól vannak tüneteid, szerintem lesz halvány csík. Ha nincs, akkor sem kell feladni, amíg jön meg, bármikor lehet pozi. Nekem azért mikor volt erre utaló jel, akkor volt halvány csík, de ugye olvasni itt olyat is, akinek csak 5-8 nap múlva lett először pozi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!