Peteérés, hőgörbe, tünetek. Kinek mi a tapasztalata, véleménye?
Sziasztok.
Megnéznétek a hőgörbémet?
Annyit tudnotok kell hogy Január 12.e a ciklus első napja, és ahová a vonalat behúztam szerintem ott lehetett a peteérésem Január 19.én, mivel előző nap 35,9 re leesett a hőm, majd 19.én felment 36,3ra,éreztem az erős hasszurkát, émelygést is amit szoktam!
Mielőtt kitérnétek arra hogy a ciklusom 8.napján hogy lehet peteérésem, nos decemberben a menzeszem elmúlása után voltam nőgyógyásznál aki megállapította abban a hónapban is hogy már megtörtént a peteérés, méghozzá a bal oldaliból lökődött ki ahol a szurkálásokat is éreztem, tehát ez NEM törvényszerű hogy mindig a ciklus 14.napján van peteérés!
Január 26.án rózsaszín folyásom volt, elvileg a peteérés után 7nappal.
Azóta az alhasam feszül, olykor fáj de olyan furán, ezt nehéz megmagyarázni.
Ilyen még nem fordult elő velem pedig közel 1 éve próbálkozunk a babával!
Tesztelni csak a nemvárt után szeretnék, viszont kíváncsi lennék a véleményetekre hogy mitől lehetett az a rózsaszínes folyás, esetlef beágyazódás vagy lehet valami máshoz köze?
Illetve az alhasi feszülés, reggeli szédelgés mitől lehet ha eddig ilyeneket nem tapasztaltam? 🤷🏻♀️
Köszönöm előre is a válaszokat!
4. vagyok, mondjuk nekem szebb volt a görbém, gyorsan felugrott tüszőrepedés után, és aztán 8. dpo-n még egyszer feljebb, tehát egyértelműen trifázisos lett, és terhes is vagyok.
Csak ez a fránya barnázás :) Hát, ha nem akar maradni, inkább menjen...
Tény hogy annyira nem ugrott fel a hőm, viszont amilyen alacsony szokott lenni ahhoz képest jóval feljebb ment, nem mindenkinek ugrik több tizedet a hője peteérés után, van akinek csak 2-3-4 tized fokot.
Decemberben például mikor megjött 35,2re leesett a hőm! Most a 35,9ről 36,3ra az 4tized fok. Nem élem bele magam semmibe csak érdekes tüneteket produkál a testem ami eddig nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!