Van valakinek valamilyen tapasztalata? Sikerul igy teherbe esni? Nem volt nehezebb? - Leirasban
Szoval a helyzezt az hogy most elegge aggodom hogy esetleg nem lehet majd gyerekem.
Mult honapban kiderult hogy PCOS-em van. A mai nappal 86 napja kesik a havim es azon kivul hogy egy kicsit fajdogalt a hasam (NEM gorcsolt) semmi jelet nem latom annak hogy jonni akarna. Eloszor azt hittem a stressz miatt kesik, meg nekem amugy is mindig kesobb jott a vart napnal. Most csak Februarra kaptam idopontot a nogyogyaszhoz.
Utana olvastam es ugye azt irtak hogy menstruacios zavarokat okoz a PCOS, vagy telljesen elmaradhat, sot akar meg meddoseghez is vezethet. - Az utobbi miatt ijedtem meg mert kb 2 honapja kezdtunk el problakozni a babaval es meg semmi. :(
Ezert is kezdtem el az orvost jarni fel eve mert tudtuk hogy gyereket akarunk.
A kerdesem az hogy van valaki akinek ugyan ez a baja ( vagy ismer valakit) es megis sikerult a baba?
Esetleg kicsit tovabb tartott amig teherbe esett az illeto?
Ui: bocsinat ha egy kicsit ossze-vissza irtam de munkaban vagyok.
Elore is koszonom a valaszokat
Pcos+ ir mellett spontán 2 kislányom van. Az elsőre 2 évet vártunk. A második 5 hónap alatt sikerült. Elsőnél inofolicot - étrendkiegészítő kimondottan pcos endometriózisban szenvedőknek - és merckrotmint szedtem 1 évig. Másodiknál semmit.
A legtöbb pcos inzulinrezisztens is.
Endokrinológus lehetőleg aki nőgyógyász is egyben. Inzulin terhelés. Egy sima nőgyógyász nem minden esetben tud vagy akar foglalkozni a dologgal max tünetkezelést - fogamzásgátlót ír fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!