Járt e már valaki így vagy volt e valakinek ilyen tapasztalata?
Figyelt kérdés
4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót kisbabát szeretnénk.2 napja késik, de szinte biztos vagyok benne hogy nem volt ovum mert néztem tesztel és a hőm se ment fel. Arra gondolok hogy nem volt peteérésem. Fogalmam sincs mikor kellene hogy megjöjjön. Terhes szinte biztos nem vagyok.2020. jan. 17. 10:41
1/7 anonim válasza:
Fogamzásgátló abbahagyása után simán lehet, hogy rendszertelenné válik vagy elmarad néha a peteérés, mint ahogy más miatt is előfordul ilyesmi. 2 napos késés is még bőven belefér a normális kategóriába. Azért mielőtt száz százalékig kijelented, hogy nem vagy terhes, szerintem vegyél egy tesztet.
2/7 anonim válasza:
Nekem 6 hónap volt, mire helyreállt a ciklusom fogamzásgátló után. Nem is szedek ilyesmit soha többet :(
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi valaszokat. Vasárnapig ha nem jön meg csinálok egy tesztet.
Semmi előjel egy pms tünet se.
2020. jan. 17. 11:58
5/7 A kérdező kommentje:
Írok persze :)
2020. jan. 17. 19:31
6/7 A kérdező kommentje:
Eszt negatív ahogy gondoltam is és még mindig nem jött meg. :(
2020. jan. 19. 15:47
7/7 anonim válasza:
Akkor bekavart a fog.gátló. Nagyon gyakran előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!