Aki már volt terhes, volt olyan tapasztalata, hogy tényleg teljesen ugyanazok a tünetei voltak, mint menzesz előtt (megelőző napon ideges, feszült, feszül a hasa, feszül a méhe, fáj a feje, stb), és mégis terhes volt?
Nekem ugyanazok a tünetek voltak az első 1-2 hónapban (néha még utána is), mint a menzeszem előtt: hasgörcs, puffadás, feszülés. Most hogy mondod fejfájásom is sokat volt az első trimeszterben, bár az nekem nem szokott lenni alap mentsruációkor.
Nekem ami totál új volt az a brutális fáradság.
Én pont azért nem is sejtettem, hogy terhes vagyok, azt hittem ez a hónap sem jött össze, mert biztos voltam benne, hogy épp megjönni készül vagy beteg vagyok.
Nálam is minden megvolt, durva derékfájás, nagyon brutális menses görcsök. Plusz migrénes vagyok, hánytam már a fájdalomtól, vettem is be tramadolt... fel sem merült a terhesség, inszem előtt voltunk...
Mikor a closty előtt csináltam a rutin tesztet, gondolván, hogy reggeli vizeletből nézem, mert úgyis megjön napközben, akkor nem hittem el, hogy pozitív.
Még egy hét múlva is megvolt minden tünet, minden reggel úgy mentem wc-re, hogy már tuti lesz vér is... nem lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!