Kémiai terhesség után mikor jött össze a baba?
Sziasztok!
Aki már túl van egy vagy (sajnos) több kémiai terhesség Nektek mikor jött össze baba? :)
Nekem tavaly nyáron volt kémia terhességem/korai vetélésem, orvosa válogatja hogy minek nevezi. 2 hét késéssel jött meg, de ultrahangon felritkuláson kívül nem látszott semmi más, szóval nagyon hamar véget is ért, ami elindult, csak több idő kellett az ürülés beindulásához.
Azt mondták, nem szükséges várnunk a próbálkozással, már a következő menstruációm se jött meg. Problémamentes terhességből 6 hete született egészségesen a kisbabám.
Kívánom, hogy nektek is hamar összejöjjön! :)
Nektek esetleg írtak fel gyógyszert vagy bármit?
Igazából azért tettem fel ezt a kérdést mert februárban én is túl estem egy kémiai terhességen és nekem csak annyit mondott a doki, hogy nyugodtan mehet a buli tovább és a vitamint ne hagyjam abba.
De ezen kívül nekem semmit nem mondott :)
5/ Sajnálom, de remélem neked is hamar össze jön.
6/ ez szuper hír, hogy azóta probléma mentes volt minden. Most én is bízom benne, hogy ez nem kémiai lesz, tegnapra vártam/ nem vártam és még nem jött meg de kívánom, hogy ne is.. és azaz ok egy baba legyen :)
tesztelni még nem teszteltem még várok pár napot.
Olyan jó ezeket olvasni! :)
Remélem hogy hamarosan én is büszke anyuka leszek 🤞🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!