Kémiai terhesség után valóban könnyebben foganhat meg a baba?
1-es, amikor megfogant a baba de korán meg is szakad a terhesség, sokszor már a mensi előtt.
2es köszönöm a választ. Igen, előző hónapban 1 het késés után jött meg, peteeresem tegnap volt, remeljuk mi azt a csoportot fogjuk erősíteni, akiknek azonnal sikerül (2 missed ab, 1 kémiai :()
Nekem egy év próbálkozás után lett egy kémiai, azóta eltelt fél év és újra semmi.
Talán akkor jön be ez az utána jobb az esély, ha nem a női oldallal, hanem vagy a férfival vagy magával az embrióval volt a gond.
Nálam ez volt.
Kémiai után egyből egészséges terhesség. Nem is vártunk hónapokat, mert úgy hallottam eredményesebb, ha ilyenkor egyből próbálkozunk.
*6-os vagyok. Még annyit tennék hozzá, hogy szakorvostól hallottam egy videóban. Illetve olvastam több helyen is (nem fórumokon).
Nálunk ez bejött. Amit viszont csináltam: Inofolicot szedtem és barátcserjét, vmint Q10-t mert az javítja a petesejtek minőségét. Férjem is itta az Inofolicot, mert jót tesz a spermáknak. Kémai terhesség pedig sokszor vagy a petesejt, vagy a sperma éppen rossz minősége miatt alakul ki-sérült vmiért az éppen találkozó két "fél".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!