Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől eshet lejjebb a hőm...

Mitől eshet lejjebb a hőm 6dpo reggelre?

Figyelt kérdés

Sziasztok csajok.

Eddig szépen ment felfelé a hőm, de az elmúlt két napban csökken :/

Ovu időpont biztos, mert az elmúlt 4-5 hónapban úgy fáj, hogy lábra állni is nehezen tudok aztán egyszer csak mintha elvágnák, semmi bajom és az lh teszt is pozitív volt aznap.

Mi okozhatja, hogy 5-6 dpo lejjebb ment a hőm?

Már el kell engednem a hónapot most?

Csatolom a görbét:

[link]

Köszönöm a válaszokat előre is

2022. jún. 22. 05:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon Koszonom és drukk neked is ezerrel ❤️
2022. jún. 23. 14:40
 12/18 anonim válasza:

Énis szurkolok nektek! :)

Az én görbémmel szerintetek mi lehet? :(

[link]

Van még 5-6 nap a nemvártig.

2022. jún. 24. 12:00
 13/18 anonim ***** válasza:
hamarosan kiderül. nem lehet belőle jósolni, ha mensiidő alatt után fent marad, akkor lehet gyanakodni terhességre. nekem miután pozi tesztem volt is ugrált, így inkább nem mértem tovább. azóta is minden rendben, lassan szülök :)
2022. jún. 24. 13:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Kedves 12-es, ebből mensi lesz, azért terhesen nem szokása fokozatosan lefele menni ráadásul már visszaesett alaphő alá. Ne legyen igazam, de évekig görbéztem, azért merem ennyire állítani, hogy akármennyire is szeretnétek, ez a ciklus mensis végű :(
2022. jún. 24. 13:26
 15/18 A kérdező kommentje:

Sajnos egyet kell érteném az utolsó válaszoló véleményével a körbével kapcsolatban. Nem túl biztató :(

Részemről tudom hogy mindig mensi napján szokott leesni, csak hátha találtok benne valamit ami miatt engedjem el inkább azért tettem fel. Terhességet csakis teszttel és orvossal tudunk meg, ezt tudom 😊

2022. jún. 24. 15:17
 16/18 A kérdező kommentje:
Én szerintem ezt a hónapot elengedem úgy elkezdett gorcsolni a hasam :(
2022. jún. 24. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi lett kérdező?
2022. júl. 29. 23:11
 18/18 A kérdező kommentje:
Megjött sajna :/
2022. júl. 30. 09:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!