Mitől eshet lejjebb a hőm 6dpo reggelre?
Sziasztok csajok.
Eddig szépen ment felfelé a hőm, de az elmúlt két napban csökken :/
Ovu időpont biztos, mert az elmúlt 4-5 hónapban úgy fáj, hogy lábra állni is nehezen tudok aztán egyszer csak mintha elvágnák, semmi bajom és az lh teszt is pozitív volt aznap.
Mi okozhatja, hogy 5-6 dpo lejjebb ment a hőm?
Már el kell engednem a hónapot most?
Csatolom a görbét:
Köszönöm a válaszokat előre is
Sziasztok, bocsánat, hogy ide küldöm, az én görbém is ugrál, mi lehet az oka? Abban a ciklusban mikor sajnos korán elment a baba , olyan szép magas volt a görbém, de a mostani látva nem vagyok bizakodó :/ szerintetek?
Ez a csökkenés még teljesen jó, 2 tizedek le fel még nem számítanak nagy változásnak. Ennél lejjebb ne menjen. A baba miatti leesés ami előfordulhat az ennél sokkal látványosabb és egyik napról a másikra esik vagy 4 tizedet, majd visszaugrik. Neked csak csökkenget.
Nekem mondjuk babával nem volt kirívó jel, sőt olyan vacak görbém volt, hogy azt hittem ovum sem volt.
Sok sikert a babához, és egy két tizedeken ne aggódj :)
Ha egy picit utána olvasol akkor már tudod is ,hogy ez normális.
Ajánlom ezt az oldalt mindent nagyon jól,érthetően leírnak!
Sokszor annyival egyszerűbb lenne, ha lenne olyan tünet ami csak terhességre utal...de még a mensi elmaradása sem az xD
Holnapra nem várom, teszt ma negatív.
Kedves kérdező, hajrá a babához, na meg sok sok türelem, mert hiába szuggerálunk görbéket és érzünk mindent is, nem tudjuk meg hamarabb :D
A görbéd szép, ovu így tuti volt, hatalmas progi hiány ebben a ciklusban tuti nincs a többi meg elválik :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!