Lehet hogy babát várok?
Szép Napot/Estét!
16 éves vagyok és sajnos kényszer abortuszom volt 5 hete. Az orvos 2 hét szex tilalmat mondott. Amit be is tardtotunk. Viszont én nem tudtam bele törődni abba hogy a gyermekem nincs velem.. És ujra próbálkoztunk. Tegnap teszteltem reggel és egy nagyon nagyon halvány pozitívat mutatót a mensesem 17 napja ért véget mikor érdemes ujra tesztelni? Van rá lehetőség hogy várandós vagyok?
Egy orvos se mondhat ilyet!ez nem az ő hatásköre!!!!!
A védőnő feladata a körülmények feltarása. Vedönő a családsegítő bevonásával tudja ezt megtenni.
A nőgyógyász csak ellátja a terhességet és annyi!
A sogórnőd barátnője meg hazudott.
Sztkban is van más orvos és vannak magán orvosok is!
A miénk be csak egy orvos van.
De nem szeretném ezt tovább ragozni. Igy már csak azoknak válaszolok akik segítő szándékkal írnak esetleg tapasztalatból. 🥰
Az a baj hogy a buta embereknek nem lehet segíteni.
Irány egy nőgyógyász!
30-as vagyok.
Nálatok = családod, a mellékelt ábra szerint. Engem ebben a helyzetben nem érdekel, hogy roma vagy vagy magyar, mert nem releváns! 16 éves vagy, könyörgöm, aki a semmire akar gyereket szülni, ez tök mindegy, milyen származású vagy, már nem is butaság, hanem sokkal több annál! Ne fossz már meg egy ártatlan, Meg nem született gyereket a normális élettől!
Vagy kamu a kérdés (remélem), vagy 90 %-a hazugság.
16 évesen azért komoly, hogy valaki már gyereket tervez, mikor szerintem az általános iskola sincs befejezve. Mit dolgozol te 16 évesen? Diák munkára se vesznek fel 😅
A két kisebb testvéredet ki neveli?
Vagy 15-en laktok egy szobában?
Hány abortuszod lesz még vajon 40 x éves korodig?
Ez úgy kamu, ahogy van, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!