13 napja kesik. Csinaltam ma tesztet nem elso vizeletbol, de az negativ lett. Tapasztalt mar valaki olyat, hogy 2 het keses utan lett pozitiv tesztje? Gorcsolgettem tegnapig, de mara ez kb elmaradt. Remenykedem, hogy babat varok.
Nekem egyszer a stressztől késett vagy 2 hetet. Akkor se magától jött meg, hanem rá kellett segítenem.
Ha gondolod csinalhatsz még egy tesztet, de 2 hét kesesnel már igazából bármilyen tesztnek ki kéne mutatnia.
Vagy menj el orvoshoz és ő néz vérből hcg-t, UH-t és kiderül, hogy mi a helyzet.
Akkor, ha később volt a peteérésed. Tudni kéne, hogy mikor volt, és akkor nem lennél ekkora bizonytalanságban.
Nekem 37. napon volt a peteérés, mikor összejött, így 47. napon teszteltem pozitívat, de én tisztában voltam vele, mert hőmérőztem, előtte nem is tesztelgettem, mert tudtam, hogy nincs értelme pé nélkül.
Ha itt reménykedsz feleslegesen, akkor minek kérdezel?
Nekem is később lett pozitív, de én is tudtam, hogy később volt 2 héttel peteérésem.
Viszont 13.nap késés már így is biztosat mutat. Már akkor is jelezné, ha aznap estél teherbe, amikor meg kellett volna jönnie
Mi újság kedves kérdező?
Én majdnem ugyanígy vagyok.
Május 18 volt utoljára, 2 negatív teszten vagyok túl.
Amíg nincs vérzés van remény szerintem.
Unokatesómnak anno 3 hónapos koráig azt mondták csisztája van. Közben terhes volt.
Kedves utolso.
Sajnos megjott. Remenykedtem most juliusban is hatha osszejon, de sajnos megjott ujra. :(
Nalad miujsag, van baba?
Nincs nálam se, 65 nap után megjött. Nem is értem mi lehetett. Orvos is látott, szép vastag nyálkahártya volt a 35. napon kb. Azt mondta ebből vérzés lesz már másnap. Hát egy hónapra rá lett.
Elengedjük a témát, van 3 gyerekünk, jó lett volna mégegyszer átélni, de így is boldogok leszünk. Nem védekezünk továbbra se, mert ha mégis jönni akar valaki szeretettel fogadjuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!