Nem jött meg a menstruációm és a terheségi tesztem negatív lett viszont mozgást érzek hogyan lehet ez akkor lehet babát várok ?
Ha meg csak 5 napja kesik, akkor 5 het korul lennel, ilyen koran eselytelen erezni a baba mozgasat. De van egy kisfiad szóval gondolom ot sem erezted legalabb a 15.hetig.
En is szoktam ilyen erezni, a beleid mozognak.
"most még tudom is hogy milyen érzés ezért is gondolom hogy ez az"
🤦🤦🤦
Tegyük fel, hogy 6 hetes terhes vagy. A magzat CRL mérete ez esetben 5 mm. A te kedvedért: az fél centi... Akár milyen szupernő vagy, egy fél centis sejtcsomó "mozgását" nem volnál képes érezni.
De jó, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Ennyi ésszel inkább fejezd be a 8. osztályt, mielőtt bevállaljátok a második babát. Hidd el, jó érzés lesz, ha tudsz majd segíteni legalább az alsós házi feladatokban...
Nekem is van már gyerekem, én is éreztem már magzatmozgást és a napokban párszor nekem is volt ilyen érzésem. Két hete menstruáltam utoljára, szóval tuti nem vagyok terhes, de valóban kézzel is éreztem, ahogy mozog a méhem környékén valami.
Aztán elmentem a vécére és pukiztam. És elmúlt. Kérdező, ne legyél ennyire butuska, ha a teszt nem mutatja ki, akkor ha terhes is lennél, az annyira korai, hogy nincs is mit érezned, mert még nem is mozog az a kis embrió semmit. 10. héten láttam először mozogni a kislányom, akkor is csak hadonászott a kis kézkezdeményeivel, ezt semmiképpen sem lehetett volna érezni, ha tudod, milyen érzés a magzatmozgás, ha nem. És amúgy érezni én is relatíve korán, a 16. héten éreztem először, szóval valóban logikus, hogy hamarabb venném észre a második terhességnél, de nem akkor, amikor még nem is mozog az embrió.
10 hónappal szülés után még nem feltétlenül lesz olyan tűpontos a menzeszed, mint előzőleg, simán lehet, hogy most nem "késik", csak hosszabb a ciklusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!