Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött meg a menstruációm...

FodornéOrsolya kérdése:

Nem jött meg a menstruációm és a terheségi tesztem negatív lett viszont mozgást érzek hogyan lehet ez akkor lehet babát várok ?

Figyelt kérdés
van egy 10 honapos kisfiam, az utolsó menstruációm késik 5 napja csináltam terheségi tesztet és az negatív lett viszont nem vagyok olyan jól szokot lenni émelygés, hajnalba arra kelek hogy nagyon éhes vagyok ( első terheségemnél is mindig fel keltem ) illetve olyan érzés mint ha mozogna amit a kezemel is éreztem és a férjem kezét is oda raktam mondtam neki szóljon ha érez valami és ugyan úgy ő is érezte ( volt nekem szülés után néhányszor kb 5 hónapig fantom mozgás) de azt a kezemel soha nem éreztem, pár nap múlva csinálok megint tesztet szerintetek baba mozgás lehet ?
2022. jan. 25. 09:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Eltűntél, ezek szerint sikerült kakilni? :)
2022. jan. 26. 04:58
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pukizni 🤣
2022. jan. 26. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!