Nagyon szeretnénk kisbabát! 30-dikan végeztem a menstruaciommal. Utana többször belem elvezett a parom. Ma csinaltam egy terhesegi tesztett negativ lett. Lehetek terhes? Vagy tul hamar csináltam a tesztett.
Kérlek olvas el egy biológia könyvet!
Vagy egy bármilyen leírást arról, hogy, hogy lesz a gyerek!!!!
Olvassgass még és tanulj mert amíg alapvető dolgokkal sem vagy tisztában,nem fog menni a gyereknevelés sem.
De remélhetőleg csak kamu a kérdés.
Nagyon korai még tesztelni. Még vagy három hétig nincs értelme, mert könnyen mutat negatívat akkor is, ha már terhes vagy.
A legközelebb esedékes menstruációd első! napját érdemes megvárni. A legutóbbit te tudod, mikor kezdődött, azt is nagyjából, hogy kb. hány napos egy ciklusod. Az alapján ki tudod számolni, mikor lesz jó tesztelni. A ciklust meg mindig első menstruációs naptól kell számolni, nem az utolsótól.
Az ember azt hinné ha valaki babát akar kicsit utána néz a dolgoknak...
Én kis naív.
Nemcsak iszonyat korán csináltál teszted de még peteérésed a kanyarba' sincs úgyhogy nagyon minimális az esélye
Peteéréséd is csak a menstruáció első napjától számítva a 10-16. nap körül lesz. Ha megérik a petesejt, az után tud megtermékenyülni, majd beágyazódni és csak azután termel HCG hormont a szervezet, amire a terhességi teszt reagál.
Nem hogy korán csináltad a teszted, hanem nagyon feleslegesen.
Privát üzenet a kérdezőtől:
"Primitiv vagy te! Es szerintem neked van szukseged iskola padra. B@lfasz!!"
Mivel soha nem válaszolok privire,így megteszem itt:
Egyrészt én tanulok még 30 éves fejjel,talán azért nem vagyok olyan sötét mint te.Mindenesetre azt még 8 általánossal is illik tudni,hogy menzesz után pár nappal még vagy meg sem ért a pete,esetleg most érik,de hogy a teszt semmiképpen sem mutatja ki az tuti.
A válaszod meg röhejes,kb olyan óvódás szint ("hülye vagy!nem te vagy a hülye") a véleményem fent tartom,az ilyen egyenlőre ne szüljön,mert az tisztán látszik,hogy te ilyen "szüljünk a csok-ra,meg a családira,meg adjanak segélyt" kategória vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!