12. hétben vagyok, az eddig puffadt, feszült hasam lelapult, mintha már nem is lennék terhes, ill. ma a köldökömnél nyilaló fájdalmat is éreztem többször, normális lehet ez?
Figyelt kérdés
Jelenthet ez valamit? Nagyon aggódok, mert már volt vetélésem a 12. héten. Valakinek van tapasztalata erről? Köszönöm2015. júl. 8. 19:12
1/9 anonim válasza:
A puffadás megszűnik idővel, de a fájdalom miatt én nem itt irogatnék, hanem gyorsan kapcsolatba lépnék a kezelőorvosommal.
2/9 A kérdező kommentje:
Holnap van épp időpontom, a belenyilalós fájdalom kb 3szor fordult elő 2 másodpercre. Ezzel sztem a doki sem tudna mit kezdeni. Csak arra lennék kiváncsi, hogy más tapasztalt-e már ilyet, mivel mindenféle hasfájást normálisnak mondanak az első trimeszterben...
2015. júl. 8. 19:19
3/9 anonim válasza:
Nekem pontosan ugyanez volt az 1. terhességnél. Azt mondta a doki, hogy semmi gond, a hasizmom nyílik. Nekem szinte mindvégig fájt. Hozzányúlni alig bírtam. A többi terhességnél értelemszerűen már nem éreztem ilyet.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, remélem nincs semmi gond...
2015. júl. 8. 19:50
5/9 anonim válasza:
Nekem is ez volt.. Van :)
Ne aggódj!! (:
(17 hetes kismama)
6/9 anonim válasza:
Erre biztos választ leírás alapján, vizsgálat nélkül nem lehet adni.
Inkább mondj tíz felesleges panaszt az orvosnak, mint egyet nem, amiről utólag derül ki, hogy kellett volna.
7/9 anonim válasza:
Nekem már napok óta az egész jobb oldalam fáj, néha hasít néha meg mozgásnál érzek érdekes fájdalmat. Nem elviselhetetlen csak kissé kellemetlen. Ma este már aludni sem tudtam, mert minden fordulásnál feszült, fájt. (Mondjuk egy nap alatt akkorát nőtt a hasam, hogy nem akartam hinni a szememnek! Az előző nap viselt hálónadrágom nem jött rám este.) Pont voltam előző napokban én is kivizsgáláson (már akkor is fájt). A doki ránézett a babára is, de semmit sem talált azt mondta az izmok nyúlnak. :) 16 hkm
8/9 anonim válasza:
A puffadás megszűnik, ez normális. A koldok körüli fájdalom valószínűleg a hasfal feszulese ahogy irták de lehet belekkel is valami, ez a legapróbb dolgokat is magában foglalja, én gyakran tapasztaltam csípős vagy túl fűszeres étel után. Ha nem múlik el nézesd meg magad.
9/9 anonim válasza:
a puffadás az megszünik, viszont nekem is állandoan fáj itt ott....de ha már volt vetélésed akkor keresd fel vvalamelyik nap az orvost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!