Predictor átverés vagy baba?
😂😂😂😂🤦♀️
Mi megmondtuk tegnap..
Én kétszer teszteltem életemben eddig Predictorral. Egyszer, amikor késett valami miatt, de akkor teljesen fehér volt a tesztcsík helye, se szürke, se halvány rózsaszín nem volt.
Másodjára a menstruációm előtti 3.napon délután, koncentrált vizeletből, akkor nagyon erős rózsaszín lett a tesztcsík. Mondjuk sejtettem is, hogy lesz valami, de annyira erősre nem számítottam.
Szóval ezek alapján, én neg pont, hogy akár ajánlhatnám másoknak is, hiszen sosem vert át.
De miért nem várod meg, hogy kimarad-e a vérzés? Ezt én sosem értettem.
Meg ezt a naponta tesztelést sem. Felesleges +költség.
Nem jött meg a vérzésem, 1 db. tesztből is egyértelmű pozitív lett.
Én is predictorral teszteltem. Egyszer kémiai volt, másodszor pedig 2 hónap múlva mikor valóban várandós lettem.
Nem csapott be, mindkét alkalomnál szépen látható volt a 2 csík, de persze a másodiknál erősebb volt.
Kb 1 hét késés után csináltam meg a tesztet és utána már csak az orvoshoz mentem terhesség megállapításra.
Feleslegesen költöd a pénzed ilyen sok féle tesztre. Ha terhes vagy 1 is elég ahhoz, hogy kimutassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!