Predictor átverés vagy baba?
40es . Süt rólad így látatlanban is a rossz indulat és a gúny.
És egyébként és ha így van ?
Boldog ,örül , biztosra menne. Megerősítést vár ?
Fáj neked ?
Nem ? Akkor minek írtál ?
Igen? Akkor minek írtál ?
Kérdező, senki nem magából indul ki a teszt szétszedése kapcsán, sokunknak eszemben sem jutna.
Az olyan hülyékből indulunk ki, mint Te, aki szétszedi hátha pozitívnak látja a tök negativ tesztet, aztán megsértődik mindenen.
45! Annyira probalsz okos lenni 🤦♀️ De sajnos nem te vagy a legelesebb kes a fiokban.
Szitu a kovetkezo: elindul a hcg termeles beagyazodas korai szakaszaban. Mondjuk eleri a 10et,teszt halvany pozi lesz. Megorulsz de elmesz par nap mulva egy vervetelre,addigra viszont el kezd kiurulni mert nem sikerult a beagyazodas. Es az ertek mar nem 10 lesz. Vágod?!
5 U/I alatt nem beszélgetünk terhességről sőt még 10 alatt se nagyon!
E a te tesztednél nekem erősebb volt és 6 U/I volt a hcg szintem!(az ürülés miatt néztettem)
És iszonyat sokszor lesz ilyen a teszt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Csak egy kérdés, de ez véletlenül nem te vagy? Nagyon hasonló a kérdés, és a stílus is miszerint mindenki okoskodott aki megmondta, hogy negatívak a tesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!