Predictor átverés vagy baba?
Én én elovlvastam a másikat szerintem nem ugyan az!
Ott a kérdező nem állította h terhes csak a kommentelők csesztetik vele.
Itt meg csak terhes lehet.
Nem,nem az enyém a másik kérdés.Utoljára évekkel ezelőtt írtam ki kérdést…
Másik: vettem teszteket,mindenfélét. Predivel kezdtem,mikor áztatta át a vizelet,látszott fehér vonalként a reagens helye,még várom,hogy száradjon,de mivel nem ugrik le róla csík,szinte biztos,hogy negatív lesz.
Csináltam egy CB is,teljesen egyértelműen negatív.
Valószínű,tényleg csak a predi szórakozik. A többi teszten egyáltalán nincs semmiféle második/szellem/száradási csík! Hú én ezt a tesztet senkinek nem ajánlom!
Ha valakinek bicskanyitogató a stílusa az te és a többi bunkó anonim hozzászóló volt! Akik a saját frusztrációjukat most pl rajtam próbálták levezetni. Én minden esetben normálisan kommunikáltam,de csak a "bántást" kaptam vissza. Mikor már nem tudtatok hogyan belém rúgni,akkor épp a körmömbe kötöttetek bele.Könnyű arcoskodni itt gyakorin név és arc nélkül,valóságban meg sem mernétek nyikkani,de mindegy is.
TOVÁBBRA IS MONDOM, HOGY A PREDICTORON MIND A 3 TESZTEN RÓZSASZÍN A CSÍK! Remélem a caps lock segített nyomatékosítani. Mostmár marha bőszítő,hogy ilyen hülyék vagytok. Én egy percig nem állítottam azt sem, hogy terhes vagyok,se mást. A szemem viszont még mindig jó! És másoknak is akik személyesen nézték meg a tesztet és saját maguktól mondták,hogy ugyanolyan színű,mint a kontroll csík,PADLIZSÁN. Szó szerint így mondták. Úgyhogy marha gyorsan fejezd be és menjél innen marha messzire,mert már nagyon unom,hogy húzod itt az értékes időmet a kötekedéseddel.
Végszóra,ha valaki predi tapasztalatok keresése miatt téved ide a kérdésemhez: a predictorok halvány rózsazsín csíkosak és valószínű hibásak.(Mivel a többi 10es teszt negatív,ezért kémiainak sem gondolnám).
Én senkinek nem javasolom ezt a tesztet,mert egy zsákbamacska az egész. Köszönöm a kedves hozzászólóknak,és akik drukkoltak,de ez nem a mi hónapunk volt :)
Ez az utolsó válaszom a kérdéshez,lehet írni nagypofával bármilyen vicceskedést,kötekedést bármit,már nem fogok rá válaszolni,hiszen lezárult ez a dolog. Sziasztok!
Akkor ezek szerint jól tettem hogy nem vettem soha Predictort.Mindig is túlárazottnak és felesleges kiadásnak tartottam mert akkor inkább veszek egy Clearbluet bár ha valaki terhes akkor teljesen mindegy mert a legolcsóbb is pozitív lesz mint nekem a Facelle és a Livsane meg az X-epil.
Sok szerencsét Kérdező!Lehet legközelebb már sikerül.
Slusszpoén: MEGJÖTT a havim.Most 10:00kor. (26-27.re nem vártam)
(Jöhetett vna reggel 8kor is és akkor nem dobtam volna ki az ablakon 6ezret tesztekre :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!