6napom van a nem vartig predictor negatív van esély még ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 20:45
1/21 anonim válasza:
Nincs, ha 6 nappal előbb negatív, akkor ez ennyi volt.
Legközelebb hamarabb tesztelj, és akkor nem reménykedsz ennyit feleslegesen.
Sajnálom.
2/21 anonim válasza:
Szerintem szex előtt tesztelj, az a tuti.
3/21 anonim válasza:
Ezeket a kerdeseket csak azert irjatok ki, hogy hergeljetek a nepet? 🤦♀️😆
4/21 A kérdező kommentje:
De miért nem lehet normális választ írni?!!!!
2022. ápr. 27. 21:07
5/21 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz 🤷♀️
6/21 A kérdező kommentje:
Oke rendben köszönöm a segítséget
2022. ápr. 27. 21:14
7/21 anonim válasza:
Valaszolok ertelmesen hogy legyen ilyen is. Teljesen felesleges 6 nappal előbb tesztelni, tudom, ra van írva a predire, csak hogy megvedd. Soha nem vettem predit. Nekem speciel 5 nappal mensi elott lett halvány pozi a tesztem de ez is ritka, utána nem is teszteltem csak mikor 2 napja késett. Annyi hogy 2 napra rá mentem egy buliba és biztos ami tuti alkoholmentes bort vittem magamnak🤗
8/21 anonim válasza:
(en is csak azért teszteltem mert előtte volt egy kémiaim és elég nehezen dolgoztam fel és totál remenykedtem hogy másodszorra sikerül, tényleg sikerült, épp ma 3 hetes🥰)
9/21 A kérdező kommentje:
Na ezt a 2 választ köszönöm
Pedig annyian írtak hogy milyen hamar pozi lett nekik sőt még annyi hogy tegnap torlesnel volt egy picurka ver nem tudom lehet menni előjele
2022. ápr. 27. 21:20
10/21 A kérdező kommentje:
Nem menni hanem mensi előjele
2022. ápr. 27. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!