6napom van a nem vartig predictor negatív van esély még ?
Nézd, a nők jelentős része (figyeld csak meg itt Gyakorin akár) nem követi rendesen a ciklusát, azt sem tudja, hány napos szokott lenni, mert összevissza jön meg neki, stb... Aztán meg jönnek azzal, hogy hány nappal előbb kimutatta már - holott lehet, hogy már késett is neki akkorra... Szóval én ezekben nem hinnék a helyedben ilyen vakon...
A fogantatás azért nem akármikor, akárhogyan és akármennyi idő alatt megy végbe, és ezt a biológia tankönyvek is nagyon szépen leírják. Lehet okoskodni, de az a tényeken még nem változtat.
Ilyen hamar tesztelni pedig teljesen értelmetlen dolog. Semmivel sem vagy előrébb, mert ha negatív, akkor sem tudhatod, hogy miért az - nem jött össze, vagy csak később volt ovuláció... Ha pedig késés előtt pozitívat tesztelsz mondjuk 4 nappal - akkor?! Hurrá, 4 nappal terhesebb vagy?! Dokihoz akkor sem tudsz előbb menni, mert a rendesebbje panaszmentesen nem is fogad, aki meg fogad rögtön pozitív teszt után, az csak a pénzedre hajt, mert semmi megnyugtatót nem fog tudni mondani, tekintve hogy nem fog látni semmit. Szóval amit nyersz, az kb. 4 nappal több rettegés és bizonytalanság. De ha ez hiányzik az életedből, akkor tényleg pisilj le rögtön egy tesztet az után, hogy kihúzta a párod... Ha nem tudod jobb célra költeni a pénzed, mint értelmetlen tesztelgetésre, akkor kik vagyunk mi, hogy elrontsuk ezt a hobbid?!
Már leírtam pár kérdéshez de ide is leírom. Akkor tesztelj ha késik!!!
Egy héttel előtte mit akarsz?!
Nekem mutatta 6 nappal előtte, és követem a ciklusom, lh tesztel az ovumat is figyelem, de ez nem jelenti azt hogy neked is mutatja várj 2-3 napot és ha akkor is negatív akkor kesereghetsz.
Mondjuk nem az számít hány nappal mensi előtt vagy hanem mennyi telt el ovu óta, nekem ovu után 8 nappal lett + tesztem.
Ha valakinek rövid az ovu utáni szakasz, mondjuk 10 nap akkor hiába tesztel mensi előtt 6 nappal mert az csak 4dpo és akkor semmi nem mutatja.
Neked hány napra jön meg ovu után?
Amúgy se rendszeres a mensim úgy hogy hátha sikerült ez a hónap
Meg hát azt hittem hogy mwg fog jönni mert 2 napja volt egy pici ver csík volt a wc papíron
17. Pontosan. Magánügy. Ha akar, tesztel minden nap, ha meg nem akar, akkor kivárja a késést.
Épp ezért nem értem, minek kiírni ilyen hülye kérdéseket. Főként, hogy ha azt írjuk, várjon még, azt nem fogadja el. Akkor meg mi értelme volt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!