Vasárnapra nem várom! Valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van valaki akinek a napokban lenne a nem vártja és babát szeretne? Mik a tünetek? Én tegnap puffadtam kicsit, meg olyan "hamarosan megjön" érzésem van, ami mensi előtt szokott:( napi párszor görcsölget a hasam. Hőm ma 36.9 , általában 36.6 szokott lenni. A mellem most nem érzékeny, de éjjel nagyon fájt. Tünetek alapján lehet baba? Nem is tudom, sokszor csak bemesélem a tüneteket, pl. hányinger és teljesen elhiszem, majd meg is jön...Várom a válaszokat:)2022. máj. 12. 19:10
11/34 anonim válasza:
6-os vagyok. Köszönöm szépen, valóban erősödött, ma még csináltam egy 25-öst, és szép erős csíkos lett.
Majd írjátok meg a fejleményeket, megy a drukk mindenkinek 😘
12/34 A kérdező kommentje:
Szuper:) en is varom a fejleményeket, en ma reggel azt hittem megjon, de most semmit…remelem igy is marad😅
2022. máj. 13. 12:42
13/34 khniki válasza:
Szia! Szibtén vasárnap. :)
Hétfő óta pozitívak a tesztjeim. :)
14/34 anonim válasza:
4-es vagyok, tegnap leesett a hőm, 36,4-re így biztos voltam abba, hogy meg fog jönni ráadásul elkezdett fájni a derekam, amit tompán azóta is érzek, viszont a mai hőm visszament 37-re, nem értem, ma még csak 10. dpo
15/34 A kérdező kommentje:
#13 Gratulálok!:) örülök neked
Én nem mértem ma a hőmet, kíváncsi vagyok, mi lesz, görcsök néha vannak, azon kívül mást nem nagyon érzek
2022. máj. 13. 21:41
17/34 anonim válasza:
Én holnap resztelek, az lesz a 12 dpo🤞🏻
4-es voltam megint. :)
Többiek?😊
18/34 anonim válasza:
19/34 anonim válasza:
5-10 perc után (teszttől függ milyen idő intervallumot adnak meg) tök mindegy mi van rajta, nem nézegetjük. csinálj másikat időn belül. 👍
20/34 anonim válasza:
Hát most már megvárom hogy meg e jön.Addig nem csinalok másikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!