Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mas is keszul a teherbe...

Mas is keszul a teherbe esere? Ki mivel keszul erre?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdunk probalkozni, jovo honaptol mar szedni fogom a terhes vitamint.

Nem dohanyzok de alkalom adtan iszok bort vagy valamit.

Testedzes is van stb.

Mivel tudok meg keszulni?

Hogyan lehet felkeszulni arra lelkileg hogy nem biztos hogy elsore sikerul?

2022. máj. 4. 19:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Elég folsavat szedni szerintem.
2022. máj. 5. 09:59
 22/22 anonim ***** válasza:

Én ahogy letettem a fogamzásgátlót, elkezdtem vitaminokat szedni. Valóban nem haltunk ki és 100 éve ilyenek nem álltak a rendelkezésünkre. Azonban én, mint autoimmun emésztőszervi krónikus beteg (Crohn beteg) éltem az ilyen vitaminok adta lehetőséggel. Ha te akarsz, akkor ne hallgass senkire sem. Nem olcsó, biztos enélkül is teberbe esel, de nekem nagyon sokat segítettek a vitaminok. Mondhat akárki akármit.

- Femibion 0,ez ilyen előkészítő. Alapvitamin és folsav.

- Inofolic, ez segített a fogamzásgátló után rendezni a ciklusomat és szintén van benne folsav

-D vitamin, nekem nagyon alacsony volt a D vitamin szintem, emiatt napi 4000 egységet szedtem

- E vitamin, nos ez bizony vastagítja a nyálkahártyát. Nekem fogamzásgátló után 5 hónappal is 400 mgal volt 6 mm-es ovuláció után. Aztán az orvos 800 mgot + napi 1 pohár vörösbort javasolt és megvastagodott 8 mmre 2 hónap alatt.

- C vitamin, csak mert az immunrendszered miatt.

- mellette szedtem olyan apróságot is, mint Q10 vagy hajnövesztő vitamin és magnézium.

A vitaminokkal tulajdonképpen 1 éven belül terhes lettem. Én ráköltöttem a pénzt, úgy voltam vele, hogy nekem ennyit megért. Az biztos, hogy a vitaminokkal rosszat nem teszel.

2022. máj. 7. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!