Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mas is keszul a teherbe...

Mas is keszul a teherbe esere? Ki mivel keszul erre?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdunk probalkozni, jovo honaptol mar szedni fogom a terhes vitamint.

Nem dohanyzok de alkalom adtan iszok bort vagy valamit.

Testedzes is van stb.

Mivel tudok meg keszulni?

Hogyan lehet felkeszulni arra lelkileg hogy nem biztos hogy elsore sikerul?

2022. máj. 4. 19:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Hát ha ennyire rágörcsölsz akkor nem fog egyhamar jönni.

Ne feszülj már rá ennyire.

Hagyd el a bort szépen, kezd el a vitamint, figyeld mikor van peteérés és szexeljetek. Ennyi.

2022. máj. 4. 21:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Keszulok keszulok. Megagyaztam, gyertya feny stb
2022. máj. 4. 21:54
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
Képzeld el, hogy semmivel nem készültünk és elsőre összejött. Ehhez mit szólsz?
2022. máj. 4. 22:02
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
De, nálunk pont úgy sikerült a második hónapban, hogy ész nélkül együtt voltunk. Azt se tudom, hogy néz ki egy ovu teszt, hogyan/mikor kell hőmérőzni, pontosan mi az a dpo. És bizton állítom, hogy a legtöbb gyerek így fogan. Kicsit már most ráfeszülsz, kérdező. Kemény terhességed lesz, ha nem tanulsz meg lazítani.
2022. máj. 4. 23:10
 15/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem készültünk semmivel és egyből összejött. 😅 Még terhes vitamint se szedtem előre, csak már a pozitív teszt után, mégis egészséges kislányunk született. 🙂
2022. máj. 4. 23:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szetteszem a labam

Szerinted mi massal? 🤣🤣

2022. máj. 5. 04:40
 17/22 anonim ***** válasza:
87%

Semmivel nem készültünk, eldöntöttük, hogy szeretnénk babát, a férjem nem húzott óvszert onnantól kezdve, 2 hét múlva pozitív volt a teszt.

Nekem mondjuk döbbenet volt, hogy ilyen hamar összejött, de legalább nem görcsöltünk rá, mint te. Hónapokkal előtte vagy a próbálkozásnak, és már érződik rajtad a görcs, legalábbis, amilyen stílusban itt kioktattad a többi válaszolót, abból teljesen ez jött le....

2022. máj. 5. 05:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi az augusztusi hónapot szemeltük ki.

Nekem volt erről egy kérdésem is.

De észrevettem magamon ,hogy itt kezdődik a rá stresszelès.

Mit egyek ,mit szedjek, mikor legyünk együtt.. Ahelyett ,hogy csak èlveznènk egymás társaságát.

2 gyermekem már van. Sosem néztem hőt,sosem készültem rá különösebben. Se ovut, ilyesmit.

Kislányomnál ittam a palástfű teát , ezt ajánlották ,mert sokáig szedtem előtte fogamzásgátló tablettát.

Kisfiamnál tudtam mikor van ovu, eleggè fájdalmas mai napig. Mondjuk emiatt nekem nincs is szükségem tesztre ehhez. Akkor is együtt voltunk. Ennyi. 2 hétre rá pozitív lett a teszt.

Tű pontos a ciklusom. Nem szedek külön kismama vitamint. Vitamint szedek ,de "csak sima" vitamint.

Folsavat szedek mellé. Ennyi.

Alapvetően is normálisan táplálkozunk, mozgunk ( főleg 2 igen aktív gyerek mellett )😀

Tényleg annyit tehetsz ,hogy max figyeled a tested. A ciklusaid.

Hogy jobban megismerd.

Éljetek egészségesen. Taplalkozz változatosan. Mozogjatok eleget. De ezt babatervezès nélkül is tegyétek meg.

Épp testben épp lélek.

És ha nem akar összejönni a baba,akkor mehettek tovább. Praktikák , vizsgálat , stb...

Sok sikert. ☺️

2022. máj. 5. 08:43
 19/22 anonim ***** válasza:
2022. máj. 5. 08:45
 20/22 anonim ***** válasza:

Bocsi ,ez 😅

Előbbi másik kérdés...

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

2022. máj. 5. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!