Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mas is keszul a teherbe...

Mas is keszul a teherbe esere? Ki mivel keszul erre?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdunk probalkozni, jovo honaptol mar szedni fogom a terhes vitamint.

Nem dohanyzok de alkalom adtan iszok bort vagy valamit.

Testedzes is van stb.

Mivel tudok meg keszulni?

Hogyan lehet felkeszulni arra lelkileg hogy nem biztos hogy elsore sikerul?

2022. máj. 4. 19:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Mi szexszel készültünk rá, és sikerült is.
2022. máj. 4. 19:58
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Nem készültünk rá. Kitaláltuk, hogy akkor mától próbálkozunk, és elkezdtem szedni a vitamint. 3 hónapon belül sikerült, még ittam is, mert negatív lett először a tesztem, aztán mégsem jött meg. :D
2022. máj. 4. 20:01
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
Első körben a védekezés nélküli szexet javaslom. Sok sikert!
2022. máj. 4. 20:05
 4/22 anonim ***** válasza:
69%
Az első és a harmadik nem mond igazat! Szextől még senki sem esett teherbe, hőmérőzni kell!
2022. máj. 4. 20:34
 5/22 A kérdező kommentje:

Nem a technikai reszere vagyok kivancsi, nagyon jol tudom hogy lesz a gyerek.

De aki egy kicsit utana nezett, az tudja hogy az ideallis gyerekvallalasra fel kell keszulni.

Nem csak abbol all hogy esznelkul egyutt vagyunk...

Ovu tesztet csinalok hogy megismerjem a testem es homerozni is fogok.

2022. máj. 4. 20:47
 6/22 anonim ***** válasza:
79%

“ De aki egy kicsit utana nezett, az tudja hogy az ideallis gyerekvallalasra fel kell keszulni.”

Ok. Te utánanéztél ezek szerint, így ideállis lesz. Akkor mi a kérdés?

2022. máj. 4. 20:54
 7/22 anonim ***** válasza:
78%

"Ovu tesztet csinalok hogy megismerjem a testem es homerozni is fogok."

Ja, szóval te eddig nem ismerted. Pedig ebből a nagyképűségből azt gondoltam, hogy ez azért már megvolt eddig is. Akkor bocsi, van mit felzárkóznod.

Sok sikert az "ideallis" gyerekvállaláshoz.

De azért szólok, hogy olyan nincs, és de, kb. az szokott célhoz vezetni, hogy "észnélkül" együtt vannak a párok. Ha ennyire rá kellene készülni, nem lennénk 7,753 milliárdan...

2022. máj. 4. 20:55
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ez az első "próbálkozós" hónapunk. Nem készülünk sehogy, mert nem akarok rágörcsölni, egyszerűen élvezzük a védekezés nélküli együttléteket ☺️ aztán ha sikerül, boldogok leszünk, ha nem, akkor majd a következő hónapban hátha. :)
2022. máj. 4. 21:01
 9/22 A kérdező kommentje:

Elég sok minden megelozheto egy kis odafigyelessel, szóval igen ha ennyin múlik akkor utána járok annak hogy optimális körülmények között essek teherbe.

Mint pl hogy ha a folsavat tartalmazó magzatvedo vitamint szedek, az nagyban lecsokkenti az idegcsozarodasi rendellenessegeket. Szóval igen is fel szeretnék készülni a gyermekvallalasra és nem csak szexelni hogy majd sikerül ha sikerul..sikerül...

2022. máj. 4. 21:02
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

"Mint pl hogy ha a folsavat tartalmazó magzatvedo vitamint szedek, az nagyban lecsokkenti az idegcsozarodasi rendellenessegeket."

Ja. Meg ha rendesen étkezel, akkor is be tudod vinni, nem kell hozzá semmi túlárazott vitamin. Csak ezt az optimáliskörülményekközöttessteherbe oldalakon nem írják, mert akkor nincs pénz a reklámból.

De hidd csak magad nagyon tudatosnak, ha ettől megnyugszol.

A "kis odafigyeléssel megelőzhető" dolgokról meg inkább ne is beszéljünk, mert sajnos minimális az a probléma, ami odafigyeléssel megelőzhető.

2022. máj. 4. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!