Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Óvszer mellett teherbe lehet...

Óvszer mellett teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal 5 éve vagyunk együtt,22 éves vagyok.

Óvszerrel védekezünk mindig,sajnos a többi lehetőség nem jött össze,nyáron szerettem volna spirált felrakatni,de ez most mellékes a kérdés szempontjából.

Szóval gyermeket még nem szeretnénk,fiatalok vagyunk.

Aktus után mindig ellenőrizzük,helyesen alkalmazzuk,van már rutinunk stb.. Masculan és Durex óvszert használunk.

Késik nekem több mint 2 hete,de eddig eszembe se jutott a terhesség lehetősége. Inkább bejelentkeztem nőgyógyászatra,gondoltam valami hormon probléma esetleg,vagy bármi,majd jövőhétre van időpontom.

Viszont,az történt ma reggel,hogy főztem a szokásos KV-mat amit minden reggel iszok,és hirtelen a semmiből elkapott egy nagyon erős hányinger a kv szagátol, aztán rohantam a mosdóba és hánytam. Nagyon rossz volt. Aztán fél óra múlva kutya bajom se volt már. Étel nem lehet,ugyan azt ettük a párommal stb.. és most már megijedtem.

Dolgozom jelenleg,hazafele veszek 2 tesztet is saját magam megnyugtatására.

Szerintetek mennyi esély lehet rá? Csak ráparázok?

Köszönöm szépen

2022. ápr. 30. 13:40
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi a férjemmel csak óvszerrel védekeztünk mielőtt várandós lettem, és soha semmi probléma nem volt az elmúlt 6 évben, pedig nem is ellenőrizgettük aktus után.

(Ja hozzáteszem a félreértések elkerülése végett, hogy nem óvszer mellett lettem terhes 😅)

De amúgy biztos van olyan, akinek így jön össze, főleg itt a gyakorin. Óvszer meg gyógyszer meg megszakítás mellett...

Szerintem nálad inkább valami hormonális dolog lehet.

2022. ápr. 30. 13:44
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát a teszt kimutatja 100 százalékra ilyenkor már, délutáni vizeletből is.
2022. ápr. 30. 13:45
 3/35 A kérdező kommentje:

Szerintem is inkább hormonális,mert lehetetlennek tartom. Több éve így védekezünk,eddig nem volt gond. Soha nem szakadt ki vagy ilyesmi.

Azért csinálok majd tesztet délután,meg egyett holnap reggel,biztos ami biztos :)

Majd jelzek miújság,de jöhetnek még válaszok

2022. ápr. 30. 13:48
 4/35 anonim ***** válasza:
46%

Igen, tökéletes használat mellett is 2 a Pearl-indexe.

[link]

2022. ápr. 30. 13:53
 5/35 anonim ***** válasza:
88%
Még mindig csak az nyújt 100%os biztonságot, ha nem szexel az ember. Szóval igen, lehetsz terhes is akár.
2022. ápr. 30. 14:03
 6/35 anonim ***** válasza:
93%

Ha bármilyen formában óvszer nélkül beléd hatol, vagy az ujjával felviheti az előváladékot, ha előtte magához nyúlt (ugyanígy te is) azért ilyesmire is figyelni kell.

Persze, tudom, nagyon kicsi rá az esély, hogy ettől is terhes leszel, de egyik nő sem tudja, hogy mennyire termékeny, amíg el nem kezd babával próbálkozni.

Van aki azonnal és menten és mindentől IS, és van, akinek meg minden fifikát be kell vetnie egy babáért. Itt az a lényeg, hogy előre nem tudhatod mennyire vagy termékeny.

2022. ápr. 30. 14:15
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Nincs 100%-os védelem. Helyesen használva az óvszert nagyon kicsi az esélye, hogy terhes leszel, de nem teljes mértékben kizárt.

Amúgy valami vírus is lehet.

2022. ápr. 30. 14:29
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok esély van rá, de előfordulhat.

Írj ha teszteltél.

2022. ápr. 30. 14:58
 9/35 anonim ***** válasza:
79%

Ha helyesen használjátok nem leszel terhes.

Mi amikor eldöntöttük hogy jöhet a baba addig csak óvszert használtunk, egyszer se lyukadt ki, egyszer se csúszott le, nem történt semmi baj.

Aki mellette terhes lesz ott valami hiba csúszik be.

2022. ápr. 30. 15:31
 10/35 A kérdező kommentje:

Nem kerülhetett rá se előváladék,semmi. Már több éve védekezünk így,nem volt semmi gond soha az óvszerrel.

Szerintem lehetetlen hogy terhes lennék.

Most végeztem munkába,megyek veszek teszteket, aztán majd jelzem hogy miújság. De azóta nincs is hányingerem,nem volt semmi gond azóta

2022. ápr. 30. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!