Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Óvszer mellett teherbe lehet...

Óvszer mellett teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal 5 éve vagyunk együtt,22 éves vagyok.

Óvszerrel védekezünk mindig,sajnos a többi lehetőség nem jött össze,nyáron szerettem volna spirált felrakatni,de ez most mellékes a kérdés szempontjából.

Szóval gyermeket még nem szeretnénk,fiatalok vagyunk.

Aktus után mindig ellenőrizzük,helyesen alkalmazzuk,van már rutinunk stb.. Masculan és Durex óvszert használunk.

Késik nekem több mint 2 hete,de eddig eszembe se jutott a terhesség lehetősége. Inkább bejelentkeztem nőgyógyászatra,gondoltam valami hormon probléma esetleg,vagy bármi,majd jövőhétre van időpontom.

Viszont,az történt ma reggel,hogy főztem a szokásos KV-mat amit minden reggel iszok,és hirtelen a semmiből elkapott egy nagyon erős hányinger a kv szagátol, aztán rohantam a mosdóba és hánytam. Nagyon rossz volt. Aztán fél óra múlva kutya bajom se volt már. Étel nem lehet,ugyan azt ettük a párommal stb.. és most már megijedtem.

Dolgozom jelenleg,hazafele veszek 2 tesztet is saját magam megnyugtatására.

Szerintetek mennyi esély lehet rá? Csak ráparázok?

Köszönöm szépen

2022. ápr. 30. 13:40
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Elkezdtem mondani a történetet,hogyan lettem terhes,és nagyon bunkón mondta a doki,hogy jó hát akkor abortusz?

Aztán mondtam hogy szó sincs róla. Utánna már kedves volt velem

És azt mondta,sokszor előfordul hogy óvszer mellett marad valaki terhes, persze ezt nem lehet szűrni hogy ki volt az,aki nem helyesen használta.

De mondta hogy például egy 30-40 éves párnál nehezen tudná elképzelni hogy rosszul használják.

Ő is ezt mondta,hogy 100 százalékos fogamzásgátló nem létezik.

Na most már nem írogatok ide,csak jól esett :)

Köszönöm szépen mindenkinek a szép szavakat,sok boldogságot kívánok!

2022. máj. 2. 13:58
 32/35 anonim ***** válasza:
85%

En örülök, hogy írtál, jó érzés ilyen pozitív kimenetelű történeteket is olvasni itt :)

Remélem 1 hét múlva is minden rendben lesz!

Boldog babavarast és tervezgetest nektek! :)

És sok boldogságot!

2022. máj. 2. 21:14
 33/35 anonim válasza:
100%
Hihetetlen a történetetek! Egyszóval bámulatos;) örülök hogy megtartsátok, sok sok boldog éveket kívánok nektek!;) . Ha lehet néha néha írj nekünk,hogy mi van a kicsivel, vagy mik is történtek:D
2022. máj. 14. 00:53
 34/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Írok persze :)

Ver már a kicsi szíve,eddig minden rendben vele hála istennek.

Én dolgozom még,szerencsére olyan a munkám hogy nyugodtan csinálhatom. De túl sokáig nem akarjuk hogy dolgozzak. Hányinger még előfordul,és elég kívános vagyok.

Esküvő valószínűleg szeptemberben lesz.

Volt egy negatív időszakunk,hogy nem így terveztük,nem így akartuk,de aztán ezen is átléptünk.

2022. máj. 21. 21:15
 35/35 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2024. jún. 15. 01:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!