Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen tünet volt korai...

Milyen tünet volt korai terhesen ??teszt előtt?

Figyelt kérdés
Nekem még van 1 hetem se a csípőm fáj a combom nyilal nem tudom ez lehet e vagy csak sima pms?
2022. ápr. 26. 06:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
Minden tünetet a hcg hormon jelenléte okoz. Amennyiben ez megtalálható már akkor a teszt is kimutatja. Amíg a teszt nem mutatja ki tünet sem lehet, hisz nincs mitől. Tehát ha tesztelsz és negatív akkor nem lehet terhességtől. Ha tesztelsz és pozitív ( ami nemvart előtt egy héttel szinte lehetetlen) akkor terhes vagy.
2022. ápr. 26. 13:50
 22/28 anonim ***** válasza:
60%

17-es vagyok.

Fogalmam sincs én soha nem számolgattam a dpo-t, 24-25 naposak voltak a ciklusaim és az esedékes menstruáció előtt éreztem pár nappal ahogy szoktam mindig, de hálisten nem jött meg.

És hiába pontoztok le, attól mert ti meg vagytok győződve arról hogy nincsenek tünetek másnak még lehet. 🤦🏽‍♀️

2022. ápr. 26. 15:03
 23/28 anonim ***** válasza:
43%
Jó, jó, 22-es, neked elhisszük, hogy mikor még be se fejeztétek az aktust, te már teherbe estél és tüneteket produkáltál, te szupernő...
2022. ápr. 26. 15:31
 24/28 anonim ***** válasza:
68%

Te nagyon beteg lehetsz 23-as. Hol írtam hogy aktus után teherbe estem és tüneteket produkáltam?

Írtam hogy PMS tüneteim voltak mielőtt menstruáltam volna te igen okos vagy olvasni se tudsz?

Szeretem az ilyen embereket mint te, segghülyék de okoskodnak folyton.

2022. ápr. 26. 17:14
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

"Írtam hogy PMS tüneteim voltak mielőtt menstruáltam volna"

Hát ebben is egyedüli vagy ám a világon...

2022. ápr. 26. 18:03
 26/28 anonim ***** válasza:
80%

Jaj szállj már le rólam könyörgöm, ennyire frusztrált vagy hogy itt b.sztatsz másokat?

Mit zavar az téged hogy nekem volt-e bármiféle tünetem? Mi közöd hozza.

Otthon kötözködj inkább a családoddal.

2022. ápr. 26. 20:14
 27/28 A kérdező kommentje:
26os ne foglalkozz velük ők mindent tudnak okoskodok vannak itt ....
2022. ápr. 26. 20:17
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tünetem volt,hanem egy megfogalmazhatatlan valami.Kb.menstruácio előtt két nappal,nem úgy éreztem magam mint szoktam.Ezt nem lehet megfogalmazni....valami más volt!
2022. ápr. 27. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!