Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt nemvárt előtt terhesen...

Volt nemvárt előtt terhesen pms tünet?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy nem várt előtt volt e tünetetek, mikor teherbe estetek? Nekem most az a furcsa, hogy a megszokott (cicifájás, hasgörcs) pms tünetek nem jelentkeznek. Volt valaki így, hogy szintén nem volt semmi tünete?

Hétvégén fogok tesztelni. Már van egy nagyon halvány tesztem, amit még negatívnak veszek. Sejtésem szerint, ha van baba az akkor a 07.04-ei együttlétből lehet...

Hasonló tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

2020. júl. 16. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt nalam az elozo honapban. Szinte biztosra vettem, h most sikerult. Elmaradt minden tunet. Sem pms, sem mellfeszules, es megis megjott idoben :(

Remelem, neked pozi teszted lesz hetvegen. Szoritok :)

2020. júl. 16. 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem most azért is furcsa, mert 40 nap feletti ciklus nálam nagyon ritka. Januárban volt egy 42 napos meg még tavaly egy 44 napos, de átlagban 36 napos szokott lenni. Ma márna 43. Napon vagyok és még mindig semmi. Az utóbbi 3 hétben csak hétvégén tudtunk együtt lenni férjemmel és mivel tegnap a predi nagyon halvány lett, ebből gondolom, hogy ha van valami akkor 5-én sikerülhetett.

Valószinű nagyon soká volt pé-m.

Amúgy ez a 17. próbálkozós hónapunk, lassan jó lenne már. Második baba lenne...

2020. júl. 16. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Elso vagyok. Nekem is csuszott most az ovu 4 napot. Ma vagyok a 28.cnapon.

Szoritok, h pozi legyen vegre a teszted.

2020. júl. 16. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Jelenleg én is hasonló cipőben járok. 36 napra számolva most késik 20 napot. Viszont semmilyen tünetem nincs, ami szokta jelezni, hogy meg fog jönni. Pedig már nagyon illő lenne.

Azonban arra sincsen semmilyen tünetem, hogy ez bizony nem fog már megjönni. :S Jelenleg én is csak gondolkodom. Sosem volt rendszeres a menstruációm.

2020. júl. 16. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!