Mikor terhesek lettetek ugyan akkor kezdett el fajni a melletek mikor szokott menstruacio elott?
Figyelt kérdés
Arra lennek kíváncsi, hogy akinek menstruacio elott mindig faj a melle terhesseg 'korai idejeben' mikor kezdett el fajni? Ugyan akkor mint mikor pms tunetkent fajt, kesobb vagy egyaltalan nem fajt? Illetve ereztetek kulonbseget?2022. jan. 26. 14:30
1/18 anonim válasza:
Fájt már mielőtt nem jött meg csak máshogy és egyre jobban.
2/18 anonim válasza:
Igaz, nem tudom, mi az a "korai idejében", de igen, ugyanakkor kezdett fájni, mint menstruáció előtt mindig. Nem volt semmi különbség, csak az, hogy nem jött meg.
3/18 anonim válasza:
Nem, nekem később kezdett el fájni. Napokkal a pozitív teszt után. Máskor ovu utántól menstruációig fájt, de néha volt olyan ciklusom, amikor egyáltalán nem jelentkezett! Az mondjuk ritka volt mint a fehér holló, de egyszer-egyszer megesett.
4/18 anonim válasza:
Soha nem fájt a mellem terhesen.
5/18 anonim válasza:
Ugyanakkor kezdett el fájni, viszont nem múlt el ( nekem korábban elmúlt és rá 2-3 napra jött meg )
6/18 anonim válasza:
Nekem egy héttel mensi előtt jelentkezett anno és aznap, amikor megjött, egyszer csak hirtelen elvágták és már nem fájt. Innen tudtam általában, hogy nem sikerült a hónap, mert reggel úgy ébredtem, hogy már nem fáj a mellem, és valóban, a nap folyamán akkor meg is jött. Na, amikor teherbe estem, akkor nem múlt el úgy a 12. hétig, sőt, fokozatosan egyre jobban fájt, már attól sajogni kezdett, hogy ránéztem a tükörben, nem is tudtam egyáltalán hason aludni meg semmi. De az esedékes menstruáció ideje környékén még ugye ezt nem tudtam, akkor ugyanolyan volt, mint mikor nem jött össze a baba.
7/18 anonim válasza:
Nekem az volt a furcsa hogy nem fájt.. Sőt még érzékeny sem volt 😅 és azóta sem pedig azota már 24+5 hetes vagyok ☺️
8/18 anonim válasza:
Nekem kb ugyanakkor kezdett fájni, de annyi különbséggel hogy a mellbimbóim sokkal érzékenyebbek lettek. A teszt előtti napokban már nem is aludtam hason arra emlékszem.
9/18 anonim válasza:
Nekem is ebben a hónapban ugyanakkor kezdett fájni, csak jobban és oldalt. Holnap a nemvárt, meglátjuk :)
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindenkinek ment a zold kezecske, a kismamaknak gratulalok! Nekem most oldalt faj, pedig altalaban mindig az egesz mellem szokott fajni
2022. jan. 28. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!