Mikor terhesek lettetek ugyan akkor kezdett el fajni a melletek mikor szokott menstruacio elott?
Figyelt kérdés
Arra lennek kíváncsi, hogy akinek menstruacio elott mindig faj a melle terhesseg 'korai idejeben' mikor kezdett el fajni? Ugyan akkor mint mikor pms tunetkent fajt, kesobb vagy egyaltalan nem fajt? Illetve ereztetek kulonbseget?2022. jan. 26. 14:30
11/18 anonim válasza:
4ik honapja probalkozunk 7 ev fogamzasgatlo gyogyszer utan. Eddig felidotol a mellbimbom volt erzekeny. Es felidotol fajt a hasam. Ez a honap mas. Csak az ovulacio idejere fajt a hasam 2 napig majd mint ha elvagtak volna. Majd nem sokkal jott a nyomasra a mellfajdalom. Mellbimbom nem faj nem erzekeny. Amikor a dokinal voltunk 14 mm es dominans tuszot latott. Hat remenykedek ma van a 11 dpo a mai tesztem meg negaziv volt remelem a hetvegen ez valtozni fog :)
12/18 anonim válasza:
Nekem is az volt a furcsa, hogy nem volt semmi pms tünet, pedig előtte mindig. A mellem 6-7 hetesen fájt, de akkor irgalmatlanul, mint még soha, nem tudtam betonon sétálni kb :D aztán egy csapásra elmúlt 🤷♀️
13/18 anonim válasza:
Nekem ezen felul az is fura volt hogy 9- 10 ik dpo kornyeken eros mensis erzesem volt. Reggel bar nem egybol de egy kave utan 37.1 volt a hom. Hat 37 is csak valami megterhelo kimelegito cselekves utan szokott lenni a hom. Hat most varok :) megnyugodtam hogy van erett tuszo szoval beindult a testem nem okozott hude nagy gondott a fogamzasgatlo
14/18 anonim válasza:
Nekem egész terhesseg alatt nem fajt a mellem. Viszont, ahogy a kislányom leválasztotta magát a ciciről szoptatáskor na onnantól bepótolta a fájdalmat
15/18 anonim válasza:
Nekem kicsit korabban, ugy a 8-9. napon az ovulaciot követően, de teljesen mas jellegű volt. Nem egyszeruen feszített, hanem rendesen szurkalt az egesz.
16/18 anonim válasza:
Időben ugyanakkor kezdődött, de nagyon durva volt. Akadályozott a sportban, abba kellett hagynom a tornát, mert annyira fájt. Éjjel mikor felkeltem pisilni, nem volt rajtam melltarto, úgy tudtam kimenni, hogy alulról a kezemmel tartottam a mellem. Amikor ez másnap is megismétlődött, akkor merült fel bennem, hogy nem vagyok én terhes véletlenül?
Ez szombaton volt, vasárnap kellett volna megjönnie.
Hétfőn erős pozitív lett a teszt.
17/18 anonim válasza:
Nekem ovuláció után egy héttel kezdett fájni, oldalt és sokkal erősebben. Amugyis fájt mindig menstruáció előtt, de csak pár nappal előtte. Így fura is volt. 🙂
18/18 A kérdező kommentje:
Tehat akkor nagyjabol szinte mindenkinek volt es erezheto volt a kulonbseg ? :) Nagyon erdekes dolgokat irtatok. Nekem meg mindig csak oldalt faj a mellem ugy, hogy altalaban az egesz fajni szokott. Idoben nagyjabol ugyan akkor kezdodott a mellfajdalom. 30 naposak a ciklusaim es a 21. Ciklusnap ota faj de szinte csak oldalt meg piciket erzekeny a mellbimbom is.
2022. jan. 30. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!