Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van rá mód, hogy ikrekkel...

Van rá mód, hogy ikrekkel legyek terhes, akár természetes, akár nem természetes (beavatkozással) úton?

Figyelt kérdés

Mindenképpen ikerterhes szeretnék lenni. 23 éves vagyok, és a férjemmel belekezdtünk a gyermekvállalásba. Ezért szeretnék olyan tapasztalatokat kérni, ami elősegítheti, hogy két gyermekkel áldjon meg az élet.

Van erre hatásos beavatkozás? Akár megtermékenyítéssel? Vagy valami természetesebb mód, pl: valami praktika stb?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kérem akik nem tudnak érdemben normális választ adni, azok ne írjanak.

2022. ápr. 25. 19:51
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
93%

Hát te még nem vagy felnőve ez látszik.

Várj még egy kicsit az egész terherbeeséssel.

Nekem ikreim lettek volna, csak sajnos az egyik embrió korán elment.

Viszont nálunk az anyai nagymamánknak volt ikertestvére, így ez öröklődött és rajtunk, unokákon “jött ki”.

Tesómnak is ikrek lettek volna, neki se maradt meg az egyik.

Unokatestvérünknek, aki lombikozik, több petesejt lett visszajuttatva mégis egy lett volna neki ha nem lett volna méhenkívüli. Szóval lombikkal sem egészen biztos az ikrek.

De tényleg nőjj fel először.

2022. ápr. 25. 21:43
 22/48 anonim ***** válasza:
94%

Beallok a "meg nagyon fiatal vagy es várj" sorba.

Apuka jelolt is tisztaban van azzal, hogy ez mennyi penzzel, utanajarassal, maceraval, hazudozassal, egeszsegkockaztatassal jarna, igy ebben a formaban??

Remelem atgondoljatok ezt, es gyorsan el is vetitek..

2022. ápr. 25. 22:04
 23/48 anonim ***** válasza:
91%
Mi lesz, ha ikerterhességnek indul, de az egyik baba nem marad meg?
2022. ápr. 25. 22:12
 24/48 A kérdező kommentje:

21,22 “válaszolóknak” egyeltalán nem volt semmi értelme.

Komolyan nem hiszem el, hogy egy normális választ nem tudok adni. KI KÉRDEZTE, hogy a koromról mit gondoltok???????

Senki!

TAPASZTALATOKAT, ötleteket kértem, de egyiket sem tartalmazza a válasz.

Senkinek a “gondold át fiatal vagy” tanácsa nem érdekel. Illetve a pénz sem kérdés hála Istennek.

Ha olvasnátok már jött normális válasz, aminek lehet hasznát venni. Orvossal lesz konzultálva. Illetve azt hittem, hogy benne van, hogy ikerterhes lehetek, hiszen anyukám,nagymamám, dédnagymamámnak mindnek volt, hol sikeres hol nem.

Az idióta válaszoktól kíméljetek már meg hogy ki hány éves. A nőgyógyászom( Budapesten top 3 legjobban benne van) teljesen normálisnak találta, hogy ilyen fiatalon szeretném vállalni. Inkább az a nem normális aki 30 felett szül, hiszen sokkal nagyobb a kockázata a betegségeknek, nem egészséges szülésnek stb.. :)

Gondolom milyen unatkozó vén okoskodók lehettek, ha csak annyit tudtok kiragadni hogy 23 vagyok te jó ég :/

2022. ápr. 25. 22:16
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Hú micsoda pukkancs vagy! Senki nem a korodra gondolt, okoska. Hanem a gondolkodásmódodra. Mint egy 5 éves. Annyira nem vagy fiatal, hiába vagy baromi büszke a korodra. Értettük 23 vagy. Jövőre 24 leszel, 7 év múlva csúnya, öreg mamika. Amúgy nincs ilyen hogy top 3 nőgyógyász. Nincs évenkénti nőgyógyász toplista. Ez is csak a gyermeteg agyadban él. Remélem az apukajelölt nem ilyen infantilis.
2022. ápr. 25. 22:24
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan senkinek nem a koroddal van problémája, a nagyon fiatal nem a fizikai korodra utal, hanem a szellemire.

Ez a nekem csak iker kell vergődés pont olyan, amikor valakinek csak lány vagy fiú kell. Vagy összejön vagy nem.

Ha volt nálatok a családban ikerterhesség, akkor valamivel több az esély rá, de én nem tennék erre nagyobb összeget.

Azt szeretnénk ha megértenéd, hogy a gyerekvállalás nem egészen így megy ahogy te szeretnéd és a két szép szemedért se tudja senki elintézni, hogy neked márpedig ikreid legyenek. Kívánom, amúgy hogy sikerüljön.

De tényleg mi van ha ikernek indul, de az egyik felszívódik? Mi van, ha csak egy jön össze? Minden ilyen esetben mész abortuszra? Hol van az a pont, ahol vajon realizálnád, hogy ez lehet hülyeség volt?

2022. ápr. 25. 22:25
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát te tényleg nagyon hülye vagy. Tudod, rengeteg nő éveket vár egy babára és lehet hogy 30 éves kora felett jön össze. Ha már a kornál tartunk…menj már te a francba inkább, köszi.
2022. ápr. 25. 22:29
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

En normalis valaszt adtam de megbantam. Fiatal en is voltam de ilyen h*lye sose.

Akkor kerd meg a top 3as nogyogyaszodat hogy beszeljen a testeddel hogy ket petesejtet termeljen mar mert nalad a penz se gond.

2022. ápr. 25. 22:34
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

Na igen.. pont ezzel a kirohanassal igazolod is a kirohanasod targyat.

Ne is haragudj, de ha eleg erett lennel ehhez, akkor tudnad, miert irtak tobben is, hogy éretlensegre utal amit irsz.

De végülis mindegy, mert ugysem tamogat majd ebben a top nodokid, ha nem a penzre utazik, hanem az egeszsegedre.

2022. ápr. 25. 22:37
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Vannak top nőgyógyászok, de azok olyan elit helyen dolgoznak,hogy max a sztárok érik el. Az ikerterhesség nem leányálom, akiket én látok az egyik mindig a gyengébb/elnyomott iker és utálják egymást, arról nem is beszélve, hogy míg egy babánál óránként kelsz úgy ikreknél nincs szünet felváltva visítanak.

Én egy gyerekkel kivagyok és imádkoztam hogy ne iker legyen, mert a tandem szoptatást nem bírtam volna, a terhesség így is kín volt( kis testem van) hát még ikreknél.

Az nem is gond, hogy 23 évesen szülsz, az sem hogy ikermániád van. Ami aggasztó hogy olyan mentalitással vagy naivitással írsz mint egy 12 éves...

Ja és én 34 évesen szültem, a gyerek túl egészséges;)

2022. ápr. 25. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!