Ez lehet baba? Előre leszögezném,hogy elmegyek természetesen dokihoz,ha nem jön meg. Viszont most eléggé bizonytalan vagyok.
Február 27.-én volt a mensim első napja.
Miután elmúlt, párommal elég sűrűn együtt voltunk a termékeny időszakban. Minden alkalomnál bennem ment el szinte.
Szerintetek lehetséges,hogy terhes vagyok? Lehet annak a jele,hogy érzékeny a mellbimbóm, és 3napja szurkál lent a hasam? Reménykedünk. Előre is köszönöm.
Igen.
És dokihoz se menj, a teszt is felesleges.
Persze, írj csak a 4-esnek, és sózzátok egymás agyát a hülyeségekkel, mert ha neki bimbóérzékenység után beigazolódott a terhesség, akkor egyértelmű és törvényszerű, hogy te is terhes vagy, minimum ikrekkel.
Ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor is csak 3 hét 5 napnál tartasz, szóval tuti, hogy terhességi tüneteket produkálsz már...🤦
Jezus 23.48 hűtsd már le magad, azt hiszed ettől keményebb vagy, hogy a gyakorolni pattogsz?!
Annyira unalmas már , ha valaki megoszt egy személyes tapasztalatot le lesz pontozva.. miért is?! Talán hazudok?! Hidd el attól, hogy te egy érzékelten sz@r vagy, már bocsi nagyon is sokan szenvednek mellbimbo érzékenységbe az elején. PONT
Kedves kérdező!
Azt még elfelejtettem írni, ha pozitív lenne a teszted se menj dokihoz csak 2 hét múlva , ha nem jön meg akkor is! Hidd el tapasztalat, semmi értelme úgy sem látna semmit és csak megijesztene!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!