Magyarországon hol találhatok olyanokat, akik hasonlóak hozzám?
Pár éve jöttem rá hogy AB vagyok. Viszont nagyon magányosnak érzem magam hogy a személyiségem egyik fontos részét nem oszthatom meg senkivel sem. Ha ismertek ilyen csoportot vagy van itt ilyen ember légyszi írjon.
És tudom sokaknak szokatlan vagy undorító. Nem kérem, hogy értsetek meg csak annyit, hogy ne bántsatok. Sok minden történt és vezetett el odáig hogy én így érzem magam biztonságban.
18/l
Ha szexy lánynak érzed magad tőle, akkor nem baj.
Különben attól, mert nő vagy még pont olyan visszataszító egy debil, mintha 300 kg-os férfi lennél cumival.
Milyen az adult baby?
Ugyanolyan vagyok mint egy normális ember. Senki nem nézné ki belőlem. Annyi, hogy engem megnyugtat, ha mesét nézek, színezek esetleg kakaót iszok a cumisüvegemből. Esténként csak a cummimmal tudok elaludni és mivel titkolnom kell ezért általában arra ébredek hogy az öklömbe szorítva próbálom elrejteni a párnám alá a cumit nehogy valaki benyisson hozzám és észrevegye. Tudat alatt is próbálom elrejteni.
Nehéz úgy élni ha nem lehetsz önmagad.
De tudnod kell, hogy nem vagyok sem értelmileg fogyi sem elkeseredetten csúnya vagy kiéhezett. Nem tudom milyen kép van a fejedben az AB-sekről.
"Esténként csak a cummimmal tudok elaludni"
Ez problémás, a többi annyira nem veszélyes.
Érdemes lenne elgondolkodnod, hogy mit kezdesz magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!