Az első kisbabám sikerült az első lombikkal. Sajnos a 38. héten szülés közben meghalt. Természetes szülés volt.Szerintetek mennyit kell várni a következő beültetésre? Nem adom fel, hogy Anya legyek!Olyan anyuka akinek mindkét lombik azonnal sikerült?
Nagyon sajnálom :(
Nem ajánlották fel a császármetszés lehetőségét?
Én úgy tudom, 6 hónap múlva lehet újabb szimuláció.
3 hónap múlva pedig beültetés ha van lefagyasztva embrio ,és helyre álltak a hormonok
Őszintén sajnálom:(
Én úgy gondolom, hogy körülbelül 3 hónap szükséges a regenerálódáshoz. Gondolom néznek majd hormonokat, ha mindent rendben találnak, akkor nem hiszem, hogy húzni fogják az időt. Szívből kívánom, hogy a következő lombik is elsőre sikeres legyen, vagy mielőbb megfoganjon a baba természetes úton, és minden rendben legyen vele!!!!
Az egy dolog, hogy a hormonháztartásod milyen hamar áll helyre, de talán előbb gyászold meg az elveszett gyereket, mielőtt nekilátsz a következőnek.
(Sőt, békülj ki azzal az eshetőséggel, hogy egyáltalán nem szülsz élő , és ha kevésbé görcsölsz rá az anyaságra, nyugodtabb anya leszel, ha mégis sikerül.)
én lombikbabánál biztosan nem mernék bekockáztatni egy hüvelyi szülést...egyszer nyilatkozta is ezt egy lombikkalfoglalkozó doki, hogynáluk protokoll ilyenkor a csm, mert lombikbabát "nem kockáztatnak"
ezt csak a későbbiek miatt írom, én ragaszkodnék hozzá
(és minden lombikos ismerősöm csm-s volt)
drukkolok
4es te egy idióta vagy .. persze még rúgjál bele ..
Arra nem gondoltál hogy talán így tudja feldolgozni..elég szomorú hogy ilyen történt..
Kedves kérdező.. sajnálom!
Részvétem 😔 bár nem lombikos vagyok ..
Sajnos át érzem ..de várj legalább 4-6 hónapot hogy tudjál regenerálódni ..nekem fel év kellett..
A
Így van ez mindig elfog kísérni nálam 2010Ben történt rá fél évre sikerült teherbe esni .. attól hogy én ezt szerettem volna sosem fogjuk elfelejteni .. szülinapját névnapjára is gyertyát gyújtúnk ..szinte mindennap eszünkbe jut .. de mi néztük a pozitív oldalát is nekem talán ez is segített tovább lépni Nem mindenki egyforma ha akkor a baba megmarad nem lenne most ez a kis 10 éves ördögöm ❤️
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!