Van rá mód, hogy ikrekkel legyek terhes, akár természetes, akár nem természetes (beavatkozással) úton?
Mindenképpen ikerterhes szeretnék lenni. 23 éves vagyok, és a férjemmel belekezdtünk a gyermekvállalásba. Ezért szeretnék olyan tapasztalatokat kérni, ami elősegítheti, hogy két gyermekkel áldjon meg az élet.
Van erre hatásos beavatkozás? Akár megtermékenyítéssel? Vagy valami természetesebb mód, pl: valami praktika stb?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kérem akik nem tudnak érdemben normális választ adni, azok ne írjanak.
Sajnos nekünk csak anyai ágon voltak. Anyukámnak( de neki sajnos méhen kívüli lett az egyik így csak én születtem) neki az anyukájának, és így tovább az összesnek sikeres ikerterhesség!😀☝🏼
Van némi reményem, csak biztosra szerettem volna menni, de már kezdem érteni, hogy nem mindig lehet sajnos befolyásolni.
A kétpetéjű ikerterhesség kialakulására vannak úgynevezett hajlamosító tényezők. De erről csak annyit, hogy nálunk mindegyik megvolt, mégis csak egy babánk lett, szóval erre sem kell sokat adni. De ilyenek:
- ha volt már a családban ikerterhesség.
- 30 év feletti az anyuka.
- volt már korábban kihordott terhessége.
- kicsi túlsúly (nem elhízás!) van az anyukán.
- a fogantatás előtt hosszantartóan szedett az anyuka hormonális fogamzásgátlót.
13as pont megfogalmaztad az én gondolataimat is.
Plusz még az jutott eszembe, hogy azért megneznem a nőgyógyász arckifejezésést, miután feltetted neki a kérdést...
Lombikkal a legesélyesebb, de az sem garancia semmire.
Ez kb olyan, mint amikor valaki fixen fiút vagy lányt szeretne. Nem igazán lehet befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!