Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van rá mód, hogy ikrekkel...

Van rá mód, hogy ikrekkel legyek terhes, akár természetes, akár nem természetes (beavatkozással) úton?

Figyelt kérdés

Mindenképpen ikerterhes szeretnék lenni. 23 éves vagyok, és a férjemmel belekezdtünk a gyermekvállalásba. Ezért szeretnék olyan tapasztalatokat kérni, ami elősegítheti, hogy két gyermekkel áldjon meg az élet.

Van erre hatásos beavatkozás? Akár megtermékenyítéssel? Vagy valami természetesebb mód, pl: valami praktika stb?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kérem akik nem tudnak érdemben normális választ adni, azok ne írjanak.

2022. ápr. 25. 19:51
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Sajnos nekünk csak anyai ágon voltak. Anyukámnak( de neki sajnos méhen kívüli lett az egyik így csak én születtem) neki az anyukájának, és így tovább az összesnek sikeres ikerterhesség!😀☝🏼

Van némi reményem, csak biztosra szerettem volna menni, de már kezdem érteni, hogy nem mindig lehet sajnos befolyásolni.

2022. ápr. 25. 20:20
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Arra keszulj fel hogy az orvosok nem fognak erre felerni gyogyszert. Ha azt mondod hogy regota probalkoztok akkor van ra esely de ahhoz is elfog kuldeni vizsgalatokra.
2022. ápr. 25. 20:24
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a náci Németországban éveken keresztül kísérletezgettek ezzel. Szerencsére sikertelenül. Nincs erre recept, azt meg poénosnak gondolom, hogy azért brutális hormonkezelésnek vetnéd alá magad, csak azért hogy egy álmot kergess. És egyáltalán nem biztos, hogy beültetéssel ikrek lesznek. Minden rosszindulatúság nélkül, nőj fel egy kicsit! Nagyon gyerekes gondolkozásra vall ez az egész. Akkor vágjatok bele a gyerekvállalásba, ha eltudod fogadni azt, amit a sors ad neked! Kívánom persze, hogy összejöjjön a vágyad!
2022. ápr. 25. 20:28
 14/48 anonim ***** válasza:
93%
#13: 👍👍👍
2022. ápr. 25. 20:41
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

A kétpetéjű ikerterhesség kialakulására vannak úgynevezett hajlamosító tényezők. De erről csak annyit, hogy nálunk mindegyik megvolt, mégis csak egy babánk lett, szóval erre sem kell sokat adni. De ilyenek:

- ha volt már a családban ikerterhesség.

- 30 év feletti az anyuka.

- volt már korábban kihordott terhessége.

- kicsi túlsúly (nem elhízás!) van az anyukán.

- a fogantatás előtt hosszantartóan szedett az anyuka hormonális fogamzásgátlót.

2022. ápr. 25. 20:55
 16/48 anonim ***** válasza:
81%
Miért szeretnél ennyire ikreket? 2.5 hete szültem, a fiam épp 3.5 órája sír, semmi nem jó neki, nem éhes, nem pisis, nem kakis, nem fázik, nincs melege, nem beteg szb mégis ez megy már 3. Napja, biztos kettőt akarsz???
2022. ápr. 25. 21:07
 17/48 anonim ***** válasza:
93%
Ó, de fiatal vagy még gondolkodásban is.. Én kívánom, hogy teljesüljön a vágyad, de picit beszélgess erről hozzád közel álló nőkkel, akik mernek őszinték lenni veled.. Sok fájdalomtól és csalódástól kíméled meg magad, ha tanulsz és hallasz több dolgot a fogantatásról, gyermek vállalásról.
2022. ápr. 25. 21:12
 18/48 anonim ***** válasza:
92%

13as pont megfogalmaztad az én gondolataimat is.

Plusz még az jutott eszembe, hogy azért megneznem a nőgyógyász arckifejezésést, miután feltetted neki a kérdést...

2022. ápr. 25. 21:13
 19/48 anonim ***** válasza:
86%
Ha lenne fogalmad róla, mekkora kockázattal jár rád és a babákra nézve is, nem akarnál ikreket…
2022. ápr. 25. 21:33
 20/48 anonim ***** válasza:
92%

Lombikkal a legesélyesebb, de az sem garancia semmire.

Ez kb olyan, mint amikor valaki fixen fiút vagy lányt szeretne. Nem igazán lehet befolyásolni.

2022. ápr. 25. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!